Stoiximan Super League

«Καλή ΑΕΚοχρονιά»!

Συνοδευόμενο από ευχές για λύτρωση του συλλόγου από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει, αυτό θα ευχηθούν τη Δευτέρα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Οι μεγάλες δόξες του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και καλούν όλους τους «Ενωσίτες» να παρευρεθούν στη ζεστή εκδήλωση όπου θα τιμηθούν προσωπικότητες της ομάδας, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.

Συνοδευόμενο από ευχές για λύτρωση του συλλόγου από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει, αυτό θα ευχηθούν τη Δευτέρα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ.

Οι μεγάλες δόξες του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και καλούν όλους τους «Ενωσίτες» να παρευρεθούν στη ζεστή εκδήλωση όπου θα τιμηθούν προσωπικότητες της ομάδας, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ προσκαλεί όλους τους Ενωσίτες στην κοπή της πίτας για το 2012! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 19:30, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι ένδοξοι βετεράνοι άσοι του "Δικέφαλου αετού" θα απονείμουν τιμές σε πρόσωπα από την Ενωσίτικη οικογένεια, τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και ανθρώπους που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο!

Να είστε εκεί, για να γιορτάσουμε μαζί για τη νέα χρονιά»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x