Stoiximan Super League

Ώρα επιστροφής για Παπάζογλου

Αντίστροφα μετράει για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο 23χρονος επιθετικός φαίνεται ότι ξεπερνάει τον πρόσφατο τραυματισμό του, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (10/1) συμμετείχε στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όχι, όμως και σε αυτές με μπάλα. Πολύ πιθανό αυτό να συμβεί αύριο (11/1) και να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Αρνητικά απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες η Σούπερ Λίγκα στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αντίστροφα μετράει για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο 23χρονος επιθετικός φαίνεται ότι ξεπερνάει τον πρόσφατο τραυματισμό του, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (10/1) συμμετείχε στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όχι, όμως και σε αυτές με μπάλα. Πολύ πιθανό αυτό να συμβεί αύριο (11/1) και να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση, αλλά η αυριανή αναμένεται να γίνει υπό τις οδηγίες του. Όσοι έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη έκαναν χαλάρωμα και οι υπόλοιποι φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα.

Από εκεί και πέρα, αρνητικά απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες η Σούπερ Λίγκα στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο «δικέφαλος» ζήτησε να διεξαχθεί το παιχνίδι Σάββατο αντί Κυριακή, που έχει οριστεί, καθώς την Τετάρτη ακολουθεί η αναμέτρηση του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η «Ένωση» από την πλευρά της θα παίξει με την Skoda Ξάνθη το Σάββατο και θα έχει μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης. Πιθανότατα, η άρνηση από πλευράς διοργανώτριας αρχής έχει να κάνει με τηλεοπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x