Stoiximan Super League

Βλέπει (και) Μέγιερι η Βόλφσμπουργκ!

Την περίπτωση του Μπάλας Μέγιερι φέρεται να παρακολουθεί η Βόλφσμπουργκ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (10/01) η εφημερίδα «SportDay». Συγκεκριμένα, η στήλη «Τρελός του χωριού» υποστηρίζει ότι οι μετοχές του Ούγγρου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έχουν ανεβεί κατακόρυφα και οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ στο Champions League τράβηξαν τα βλέμματα ομάδων της Bundesliga.

Την περίπτωση του Μπάλας Μέγιερι φέρεται να παρακολουθεί η Βόλφσμπουργκ, όπως αποκαλύπτει σήμερα (10/01) η εφημερίδα «SportDay».

Συγκεκριμένα, η στήλη «Τρελός του χωριού» υποστηρίζει ότι οι μετοχές του Ούγγρου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έχουν ανεβεί κατακόρυφα και οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ στο Champions League τράβηξαν τα βλέμματα ομάδων της Bundesliga.

Μία από αυτές είναι η νέα ομάδα του Αντελίνο Βιεϊρίνια και οι διοικούντες τον γερμανικό σύλλογο έχουν ενημερωθεί ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του 21χρονου παίκτη φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τους «λύκους», οι οποίοι έχουν αρχίσει να κάνουν… παιδομάζωμα και κινούνται για την απόκτηση νεαρών – κατά κύριο λόγο - ποδοσφαιριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες είχαν πάρει τον Μέγιερι με 200.000 ευρώ και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 150.000 ευρώ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x