Stoiximan Super League

Προβάρει τα «κυανέρυθρα» ο Αντούνες

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου θα έρθει σήμερα ο Βιτορίνο Αντούνες. Οι «κυανέρυθροι» θα αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα (θα καλύψει το συμβόλαιο) τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι. Οι Νεοσμυρνιώτες αποφασίζουν αν θα πουλήσουν τον Τσότσαλιτς στη Μακάμπι Χάιφα. Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ντάνιελ Φερνάντες.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου θα έρθει σήμερα ο Βιτορίνο Αντούνες. Οι «κυανέρυθροι» θα αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα (θα καλύψει το συμβόλαιο) τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι.

Την περσινή σεζόν ο 24χρονος παίκτης αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός στη Λιβόρνο και μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές ως βασικός και τέσσερις ως αλλαγή. Έτσι, προκαλεί ερωτηματικά η ετοιμότητα του Αντούνες, ο οποίος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και παραμένει άγνωστο πόσο μπορεί να βοηθήσει.


Αποφασίζουν για Τσότσαλιτς

Εντός της ημέρας στον Πανιώνιο θα αποφασίσουν αν θα αποδεχθούν την πρόταση της Μακάμπι Χάιφα (350.000 ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης) για τον Τσότσαλιτς.

Οι Νεοσμυρνιώτες προτιμούσαν να πωληθεί στην παρούσα φάση ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος το καλοκαίρι μπορεί να μείνει ελεύθερος με λίγα χρήματα! Ωστόσο, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς για δεύτερη φορά δήλωσε... τραυματίας!

Τελειώνει του Φερνάντες

Σήμερα, επίσης, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάνιελ Φερνάντες, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Χθες το πρωί «χάλασε» οριστικά η απόκτηση του Νταρίο Φερνάντες, ο οποίος φέρεται να περιμένει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x