Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκαν οι ποινές Σιμάο και «Κάρα»

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Γιώργος Καραγκούνης. Και ο Παναθηναϊκός, ως όφειλε, ανακοίνωσε σε ποια από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα αφήσει εκτός τους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές του.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό οι Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Γιώργος Καραγκούνης.

Και ο Παναθηναϊκός, ως όφειλε, ανακοίνωσε σε ποια από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα αφήσει εκτός τους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μοζαμβικανός δεν θα αγωνιστεί στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με την Δόξα Δράμας στις 18 Ιανουαρίου και ο Καραγκούνης θα κάτσει στην κερκίδα την 17η αγωνιστική (15 Ιανουαρίου) με τα Γιάννενα. Και τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και Γιώργος Καραγκούνης, θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον εξ’ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δόξα Δράμας και στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x