Stoiximan Super League

Ασ’ τον Μάρτιν…

…και στο τέλος απ’ τα δίχτυα πάρ’ την! Με το δεξί μπήκε στο 2012 η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε, πολύ πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0, του Άρη στο ΕΑΚ, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. «Δράστης» του γκολ ο Μάρτιν στο ντεμπούτο του με τους Φαίακες, καλύτεροι μεταξύ ίσων ο Αργεντινός και οι Αγρίτης και Ιωάννου. Αποκαρδιωτικοί οι «κίτρινοι» γκρέμισαν ό,τι καλό έχτισαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους.

…και στο τέλος απ’ τα δίχτυα πάρ’ την!

Με το δεξί μπήκε στο 2012 η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε, πολύ πιο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0, του Άρη στο ΕΑΚ, για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Δράστης» του γκολ ο Μάρτιν στο ντεμπούτο του με τους Φαίακες, καλύτεροι μεταξύ ίσων ο Αργεντινός και οι Αγρίτης, Ιωάννου.

Αποκαρδιωτικοί οι «κίτρινοι» γκρέμισαν ό,τι καλό έχτισαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους.



Ο Άρης είχε την πρώτη προσπάθεια (ένα ακίνδυνο σουτ του Τσέζαρεκ) αλλά πέραν τούτου ουδέν. Η Κέρκυρα, ίσως και για πρώτη φορά στη σεζόν, φαινόταν τόσο ανώτερη από αντίπαλο. Χωρίς να κάνει κάτι το εντυπωσιακό ή εξεζητημένο, απλά με περισσότερη διάθεση και σαφές πλάνο. Ο Μαρτίν προειδοποίησε από νωρίς (συρτό σουτ, έφυγε λίγο άουτ) για τις διαθέσεις του και «καπάκι» ο Ιωάννου απειλώντας εκ νέου την εστία του Βελλίδη, έδειξε πως θα είναι άξιος συμπαραστάτης του.

Ωστόσο στο επόμενο διάστημα, μέχρι το ημίχρονο, η πίεσή της δεν μετουσιώθηκε σε ένα γκολ, που βάσει της εικόνας της στο γήπεδο, η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων θα ήταν να αποκτήσει το προβάδισμα. Αντί για αυτό κόντεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ από το πουθενά, όταν ο Καζναφέρης από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, είδε τον Όσμαν να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα. Όμως αργά ή γρήγορα ο καθένας παίρνει ό,τι του αξίζει.

Έτσι, λοιπόν, με τον Μάρτιν να κάνει σεφτέ στο επίσημο ντεμπούτο του, το πολυπόθητο 1-0 ήταν γεγονός στο 48', με τον Αργεντινό να αξιοποιεί το γύρισμα του Αγρίτη και με κοντινή προβολή να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, ο οποίος ήταν απελπιστικά μόνος του... Τα χρειάστηκε στο φινάλε, με τον Γκαλίνοβιτς να απομακρύνει με υπερένταση την κεφαλιά του Γιαννιώτα.

Το φιλμ του αγώνα από το sport-fm.gr





Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Μίχος (9’ λ.τρ. Σακελλαρίου), Μαϊστόροβιτς, Βέντζελ, Γκουστάβο, Γιάντσης (84’ Τσίγκας), Όσμαν, Γραμμόζης, Ιωάννου (71’ Ηλιάδης), Αγρίτης, Μάρτιν.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Χαμπλ, Μάρκογλου.

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Καζναφέρης (56’ Γιαννιώτας), Τόχα, Φατί (58’ Καπετάνος), Νέτο, Ούμπιντες, Σολτάνι (84’ Σανκαρέ), Τσέζαρεκ.

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Παπαζαχαρίας, Βράνιες, Κατίδης.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x