Stoiximan Super League

Έδειξε... εκπλήξεις ο Φερέιρα

Αρκετές εκπλήξεις ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Βασικό προορίζει τον Τοτσέ ο Πορτογάλος τεχνικός, που σκέφτεται και τον Καραγκούνη αντί του Κλέιτον. Ποια τα πλάνα για τη δύσκολη αποστολή του Αγρινίου.

Αρκετές εκπλήξεις ετοιμάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αν τουλάχιστον επαληθευτούν όσα δοκίμασε στη σημερινή-τελευταία εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό-προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως ελλείψει του τιμωρημένου Λέτο και των τραυματιών Κουίνσι και Ρούντολφ προορίζει για την κορυφή της επίθεσης τον Τοτσέ. Ο Ισπανός φορ χρησιμοποιήθηκε βασικός στην τακτική και τοποθετήθηκε στο πρώτο δοκάρι στις ασκήσεις για τις αντιδράσεις της άμυνας στα κόρνερ του αντιπάλου.

Οι εκπλήξεις όμως ίσως να μη σταματήσουν εδώ. Ο Γιώργος Καραγκούνης φαίνεται πως διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα, πιθανότατα αντί του Κλέιτον. Μάλιστα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε εντολή στον πολύπειρο μέσο να προπονηθεί στις εκτελέσεις πέναλτι, καθώς ο Λέτο που επωμίζεται αυτό το βάρος θα απουσιάζει.

Τέλος, φαίνεται πως ο Λουκάς Βύντρα κερδίζει τη μάχη από τον Στέργο Μαρίνο για το δεξί άκρο της άμυνας. Η πιθανότερη σύνθεση των «πράσινων» στην αναμέτρηση του Αγρινίου είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Μαυρίας, Κλέιτον ή Καραγκούνης και Τοτσέ.

Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Κουίνσι, Ρούντολφ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης και Μπιάρσμιρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x