Stoiximan Super League

Κέζο… κι έγινε στην ΑΕΚ!

Το ένα -και σχεδόν μοναδικό- αίτημα του Νίκου Κωστένογλου ετοιμάζεται να ικανοποιήσει η ΑΕΚ. Η επιθυμία του τεχνικού της «Ένωσης» για επανένταξη του Αντώνη Κέζου στο τεχνικό επιτελείο θα γίνει τελικά πράξη, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή» ώστε ο Κύπριος γυμναστής να επιστρέψει μετά από 1,5 περίπου χρόνο στην ομάδα.

Το ένα -και σχεδόν μοναδικό- αίτημα του Νίκου Κωστένογλου ετοιμάζεται να ικανοποιήσει η ΑΕΚ.

Η επιθυμία του τεχνικού της «Ένωσης» για επανένταξη του Αντώνη Κέζου στο τεχνικό επιτελείο θα γίνει τελικά πράξη, αφού βρέθηκε η «χρυσή τομή» ώστε ο Κύπριος γυμναστής να επιστρέψει μετά από 1,5 περίπου χρόνο στην ομάδα.

Η ανάγκη για την προσθήκη γυμναστή (τα καθήκοντα αυτά ασκούσε υπηρεσιακά μέχρι σήμερα ο Σπύρος Μπίσμπας, με τη βοήθεια του Γιώργου Βαμβακά) και η δεδομένη εκτίμηση του Νίκου Κωστένογλου στις ικανότητες του Αντώνη Κέζου είχε θέσει θέμα επιστροφής του απ’ τις πρώτες μέρες της ανάληψης των καθηκόντων του «Κωστέ».

Ήταν, δε, και το μοναδικό αίτημα που διατύπωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην πρόσφατή συνάντησή του με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Αυτό που δεν μπόρεσε να γίνει, λοιπόν, τον Οκτώβριο (το συμβόλαιο του Κέζου με την εθνική Κύπρου αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο και η ομοσπονδία δεν δέχθηκε παράλληλη απασχόλησή του) θα γίνει τώρα, καθώς βρέθηκε η «χρυσή τομή» ώστε ο Κύπριος γυμναστής να παραιτηθεί απ' το πόστο του και να γυρίσει στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, αυτό θα γίνει άμεσα, αφού ο Κέζος αναμένεται να βρίσκεται την Τετάρτη στην Ελλάδα, ώστε ν’ αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα που του είχαν πρωτοανατεθεί επί εποχής Ντουμιτρέσκου και τα οποία (πριν μετακινηθεί στην εθνική Κύπρου) είχε διακόψει το 2010 για να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x