Stoiximan Super League

«Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, αλλά…»

Τους στόχους της Κέρκυρας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Γιώργος Μπάρκογλου στο www.sport-fm.gr. Ο μέσος της Κέρκυρας τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στη Δόξα Δράμας για το Κύπελλο Ελλάδας, θα τους απασχολήσει την κατάλληλη στιγμή, δεδομένου ότι σκοπός των «Φαιάκων» είναι να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, όσο πιο νωρίς γίνεται.

Τους στόχους της Κέρκυρας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Γιώργος Μπάρκογλου στο www.sport-fm.gr.

Ο μέσος της Κέρκυρας τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στη Δόξα Δράμας για το Κύπελλο Ελλάδας, θα τους απασχολήσει την κατάλληλη στιγμή, δεδομένου ότι σκοπός των «Φαιάκων» είναι να διασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, όσο πιο νωρίς γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας για το Κύπελλο:

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου θα το σκεφτούμε όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο πιο νωρίς γίνεται. Σίγουρα μας ενδιαφέρει και ο αγώνας του κυπέλλου, αλλά στην ώρα του».

Για το πρωτάθλημα:
«Στο πρωτάθλημα, πλέον στην κατάσταση που είμαστε, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει σε όλα τους αγώνες ο στόχος μας να είναι η νίκη, η κατάκτηση βαθμών. Πλέον, δεν έχουμε άλλα περιθώρια», ανέφερε ο Μπάρκογλου.

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x