Stoiximan Super League

«Καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, δήλωσε ο Χάβι Γκράθια, μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του ΟΦΗ και της Κέρκυρας (0-0), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Ισπανός τεχνικός των «Φαιάκων» τόνισε πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ συμπλήρωσε πως επιθυμεί καλύτερα αποτελέσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, δήλωσε ο Χάβι Γκράθια, μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ του ΟΦΗ και της Κέρκυρας (0-0), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισπανός τεχνικός των «Φαιάκων» τόνισε πως η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ συμπλήρωσε πως επιθυμεί καλύτερα αποτελέσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάβι Γκράθια:

Για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ:
«Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός για εμάς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα από τον ΟΦΗ και έπρεπε να είμαστε πολύ καλοί για να το κάνουμε. Χρειαζόμαστε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία στις στημένες φάσεις που είναι το δυνατό σημείο του ΟΦΗ, και είχαμε πολλά σφυρίγματα και πολλά φάουλ στο παιχνίδι. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Για την καλή παράδοση που έχει με τις κρητικές ομάδες:
«Την επόμενη φορά θα έρθω να μείνω στην Κρήτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x