Stoiximan Super League

Πρώτα για στόπερ, αν…

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός αμυντικού, αν τελικά αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται ο Νταμιέν Πλεσί και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Για την απόκτηση του Πλεσί ενδιαφέρεται η Ντονκάστερ.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός αμυντικού, αν τελικά αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται ο Νταμιέν Πλεσί και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επίσης, εκτός των πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Χρήστος Μελίσσης και ο Σωτήρης Λεοντίου, οι οποίοι έχουν τεθεί στο περιθώριο από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Ντονκάστερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πλεσί και οι «πράσινοι» δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Αν η αγγλική ομάδα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, τότε θεωρείται σίγουρο ότι ο Γάλλος χαφ θα αποχωρήσει και το «τριφύλλι» θα γλιτώσει περίπου 250.000 ευρώ που ήταν να εισπράξει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια του Μελίσση και του Σεϊταρίδη, ώστε να μαζευτεί ένα ποσό και να δοθεί σε έναν ή δύο που θα αποκτηθούν τον Ιανουάριο.

Αν τελικά υπάρχουν χρήματα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τότε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρότεινε να έρθει ένας κεντρικούς αμυντικός – όχι πάνω από 30 ετών - με εμπειρίες και παρουσιάζει ήδη να έχει κάποια ονόματα στο μυαλό του.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Φερέιρα

Με δύο αλλαγές θα παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στο αυριανό (17:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να βάλει τους Καντέ-Μαρίνο στις θέσεις των Σαριέγκι-Βύντρα αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, δεν θα υπάρξει άλλη αλλαγή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο θα παίξουν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα (είπε στον προπονητή ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λέτο και ο Κλέιτον, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξει ο Ρούντολφ.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Αλ Σαούντ και αν δεν είναι άμεσες, τότε ίσως ενεργοποιηθεί η δική του πρόταση για ανάληψη του μάνατζμεντ μαζί με άλλους επιχειρηματίες για τέσσερα χρόνια. Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική.

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους του ότι δεν έχει πάρει εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, άρα δεν μπορεί κανένας να πάει οργανωμένα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x