Stoiximan Super League

Σκέφτεται τον επαναπατρισμό ο Κλέιτον

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Σίλβα Κλέιτον να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay». Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού λήγει στο τέλος της σεζόν και, παρότι δείχνει να έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό με προπονητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όλα δείχνουν ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα του. !

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Σίλβα Κλέιτον να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, όπως γράφει η εφημερίδα «SportDay».

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού λήγει στο τέλος της σεζόν και, παρότι δείχνει να έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό με προπονητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όλα δείχνουν ότι σκέφτεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει δύο λόγους που ο 28χρονος παίκτης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο βραζιλιάνικό πρωτάθλημα

Στον Κλέιτον του λείπουν συγγενικά του πρόσωπα και φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει με τον γιο του Μάρκος.

Επίσης, ρόλο παίζει το οικονομικό, αφού λόγω της διοργάνωσης του Μουντιάλ (2014) και των Ολυμπιακών Αγώνων (2016), πέφτει χρήμα με το… τσουβάλι!

Τη φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος έχει παίξει σε 11 αγώνες (656 λεπτά συμμετοχής) σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x