Stoiximan Super League

Χωρίς Λέτο στο Αγρίνιο

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο Χαριλάου για διαμαρτυρία, ήταν η τέταρτη. Έτσι, ο Παναθηναϊκός όφειλε να δηλώσει σε ποια από τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα παίξει χωρίς το μεγάλο του αστέρι. ΠΑΕ και προπονητικό τιμ, αποφάσισαν πως ο Αργεντινός δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό. Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε κι ο Κώστας Κατσουράνης.

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο στο Χαριλάου για διαμαρτυρία, ήταν η τέταρτη.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός όφειλε να δηλώσει σε ποια από τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα παίξει χωρίς το μεγάλο του αστέρι.

ΠΑΕ και προπονητικό τιμ, αποφάσισαν πως ο Αργεντινός δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε κι ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο Πατρινός μέσος δεν θα παίξει στο φαινομενικά πιο εύκολο παιχνίδι των επόμενων τεσσάρων αγωνιστικών, με την Κέρκυρα, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Σεμπάστιαν Λέτο και Κώστας Κατσουράνης, θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα αντίστοιχα».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x