Stoiximan Super League

Preview: ΑΕΚ-Κέρκυρα

Επενδυτής… προσεχώς, αλλά σερί τώρα! Στη δεύτερη από τις 45 μέρες που θα χρειαστεί να περιμένει για να βρει φως στο τούνελ, η ευκαιρία να μείνει κοντά στην κορυφή δεν χρειάζεται να περιμένει για την ΑΕΚ. Σε ώρα που βολεύει για να επιστρέψει ο κόσμος δίπλα της και απέναντι στην επικίνδυνη (όπως φάνηκε και στην Τούμπα) Κέρκυρα, η «Ένωση» δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα λιγότερο από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

Επενδυτής… προσεχώς, αλλά σερί τώρα!

Στη δεύτερη από τις 45 μέρες που θα χρειαστεί να περιμένει για να βρει φως στο τούνελ, η ευκαιρία να μείνει κοντά στην κορυφή δεν χρειάζεται να περιμένει για την ΑΕΚ.

Σε ώρα που βολεύει για να επιστρέψει ο κόσμος δίπλα της και απέναντι στην επικίνδυνη (όπως φάνηκε και στην Τούμπα) Κέρκυρα, η «Ένωση» δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα λιγότερο από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

ΑΕΚ

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα και το… ζωηρό ενδεχόμενο να επαναφέρει την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας αναβάλλει (προσωρινά ή όχι θα φανεί) τις όποιες «εκρήξεις» στ’ αποδυτήρια. Με τις διαβεβαιώσεις, λοιπόν -μέσω Κωστένογλου και αρχηγών- ότι θα δουν προσεχώς κάτι από το χρώμα του χρήματος, οι «κιτρινόμαυροι» δεν βλέπουν τίποτα λιγότερο από τους τρεις πόντους αύριο στο ΟΑΚΑ.

Εκεί όπου οι απουσίες, ωστόσο, δημιουργούν «πονοκέφαλο» σε δυο… πεδία για τον Νίκο Κωστένογλου: Στα χαφ και την επίθεση. Κι αν στο πρώτο απ’ αυτά υπάρχουν οι Γεωργέας και Ρίκκα που μπορούν να αναπληρώσουν κάπως τα κενά του τιμωρημένου Μάκου, των τραυματιών Βάργκας-Καφέ και του (ηθελημένα εκτός) Γκέντσογλου, στο δεύτερο δεν υπάρχει τέτοια… πολυτέλεια. Με δεδομένη, λοιπόν, την ταυτόχρονη παρουσία των μοναδικών διαθέσιμων επιθετικών στην ενδεκάδα (Σιαλμάς στην κορυφή και Μπέλεκ δεξιά), ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκει τη μοναδική εναλλακτική λύση στον Θωμά Τσίτα.

Ο 20χρονος επιθετικός (που έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και έχει σκοράρει αρκετές φορές με τη δεύτερη ομάδα) συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα. Εκεί, εξάλλου, βρέθηκε και ο Αργυρίου, καθώς ένα μικρο-πρόβλημα τραυματισμού που προέκυψε στον Κοντοέ δεν αποκλείεται να δημιουργήσει πρόβλημα στη συμμετοχή του στην ενδεκάδα.

Αυτή, δε, όπως φάνηκε στη δοκιμή του Κωστένογλου, θα είναι η αναμενόμενη και θα συμπεριλαμβάνει τους εξής: Τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια και τους Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα και Κοντοέ (Αργυρίου) στην άμυνα. Τους Γεωργέα-Ρίκκα στα χαφ, τους Λεονάρντο-Κάρλος-Μπέλεκ στην τριάδα μπροστά τους και τον Σιαλμά στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Μπερνς, Γεωργέα, Εγγλέζου, Κλωναρίδης.


Κέρκυρα

Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται για την Κέρκυρα, η οποία μετά τον ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ. Οι «Φαίακες» θα αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι, έχοντας ως στόχο να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Ο προπονητής της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός απο τον Τουμέρ Μετίν. Ο Τούρκος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στα πλευρά, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει την -πετυχημένη- συνταγή, που του έχει προσφέρει τέσσερις βαθμούς σε δύο αγωνιστικές, παρατάσσοντας την ομάδα με σχήμα 4-4-2, με τον Γκαλίνοβιτς να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τους Γκουστάβο, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ και Κοντοδήμο να απαρτίζουν την αμυντική γραμμή.Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να παραταχθούν οι Αγρίτης, Χαμπλ, Οσμάν και Λόβιν, ενώ τη θέση τους στην κορυφή θα πάρουν οι Μάζνοφ και Ιωάννου.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μίχος, Κοντοδήμος, Αγρίτης, Τσίγκας, Καλαντζής, Ιωάννου, Όσμαν, Γιάντσης, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γραμμόζης, Μαζνόφ, Λόβιν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός, Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x