Stoiximan Super League

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Φερέιρα

Δύο επιπλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή θα έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην κυριακάτικη (27/11) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ρούντολφ και Τοτσέ «έβγαλαν» όλο το πρόγραμμα της σημερινής (23/11) προπόνησης στην Παιανία χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα.

Δύο επιπλέον λύσεις στην επιθετική γραμμή θα έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην κυριακάτικη (27/11) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Ρούντολφ και Τοτσέ «έβγαλαν» όλο το πρόγραμμα της σημερινής (23/11) προπόνησης στην Παιανία χωρίς ενοχλήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, ασκήσεις ταχύτητας - ταχυδύναμης και δίτερμα σε τρία γκρούπ με έμφαση στην τακτική.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Σωτήρης Νίνης, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης υποβλήθηκε σε θεραπεία. Τέλος, ο Σίλβα Κλέιτον ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια προπονήθηκε ατομικά.

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x