Stoiximan Super League

Τρίβει τα χέρια του ο Φερέιρα

Χαμόγελα για τον Φερέιρα που βλέπει έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν. Στην προπόνηση της Δευτέρας, είδε τους Ρούντολφ και Τοτσέ να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και να είναι πλέον στην διάθεση του, τους Κοτσόλη και Σεϊταρίδη να είναι έτοιμοι κι αυτοί, τον Νίνη να προπονείται δεύτερη φορά ατομικά παίρνοντας δύναμη για την συνέχεια και τον Χριστοδουλόπουλο να φορτσάρει. Αντίθετα, χάνει τον Καραγκούνη για 15 μέρες, ο οποίος υπέστη διάταση δεξιού προσαγωγού.

Χαμόγελα για τον Φερέιρα που βλέπει έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, είδε τους Ρούντολφ και Τοτσέ να βγάζουν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και να είναι πλέον στην διάθεση του, τους Κοτσόλη και Σεϊταρίδη να είναι έτοιμοι κι αυτοί, τον Νίνη να προπονείται δεύτερη φορά ατομικά παίρνοντας δύναμη για την συνέχεια και τον Χριστοδουλόπουλο να φορτσάρει.

Αντίθετα, χάνει τον Καραγκούνη για 15 μέρες, ο οποίος υπέστη διάταση δεξιού προσαγωγού.

Τέλος, στην Δευτεριάτικη προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x