Stoiximan Super League

«Πόλεμος στις τελευταίες θέσεις»

Την ικανοποίησή του από την πρώτη νίκη της Κέρκυρας, στη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κόντρα στον Εργοτέλη (2-1), αλλά και από τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε, εξέφρασε ο Δημήτρης Γραμμόζης στο www.sport-fm.gr. Ο μέσος των «Φαιάκων» τόνισε πως κάθε αγώνας πλέον είναι τελικός, ενώ συμπλήρωσε πως με την είσοδο του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας θα γίνει «πόλεμος» για τις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Την ικανοποίησή του από την πρώτη νίκη της Κέρκυρας, στη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κόντρα στον Εργοτέλη (2-1), αλλά και από τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε, εξέφρασε ο Δημήτρης Γραμμόζης στο www.sport-fm.gr. Ο μέσος των «Φαιάκων» τόνισε πως κάθε αγώνας πλέον είναι τελικός, ενώ συμπλήρωσε πως με την είσοδο του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας θα γίνει «πόλεμος» στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο www.sport-fm.gr:

Για τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη:
«O αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, καθώς ο Εργοτέλης προηγήθηκε νωρίς, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη, κάτι που ήταν πολύ καλό για την ψυχολογία μας. Δεν είναι μόνο οι βαθμοί που πήραμε που μας έκαναν καλό, αλλά ότι πήραμε τον αγώνα με ανατροπή. θέλαμε αυτό το καλό αποτέλεσμα και αυτό μας έλεγε όλη την εβδομάδα και ο προπονητής μας».

Για το ντεμπούτο του Χάβι Γκράθια:
«Είναι πολύ καλό που ξεκίνησε με τους τρεις βαθμούς. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κρίνουμε τον προπονητή, κάθε άνθρωπος έχει τη δική του φιλοσοφία και το δικό του τρόπο που δουλεύει. Δεν μπορώ να πω πως η ομάδα με τον κύριο Μπάντοβιτς δεν ήταν πειθαρχημένη. Η αλλαγή όμως βοήθησε πολύ τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοση τους, όλοι θέλαμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για εμάς. Το πρόγραμμα που έχουμε είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε θετικά αποτελέσματα.

Έχουμε δύσκολες αναμετρήσεις, αλλά στο παρελθόν έχουμε δείξει πως μπορούμε να πιέσουμε τις μεγάλες ομάδες. Θα πάμε χωρίς άγχος».

Για την πρεμιέρα του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας:
«Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι πολύ καλές, ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον Ατρόμητο. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε αυτές τις ομάδες, λόγω της προετοιμασίας που έκαναν, έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα γίνει «πόλεμος» στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος».

Για την φάση του πέναλτι:
«Η φάση του πέναλτι ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση. Είχαμε την τύχη αυτήν τη φορά να σφυρίξει υπέρ μας, αυτά συμβαίνουν, μία φορά το πέναλτι είναι υπέρ σου, την άλλη κατά σου».

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x