Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα- Εργοτέλης (17:15)

Αγώνας ζωής ή θανάτου (έστω και πρόωρα) μπορεί να χαρακτηριστεί για την Κέρκυρα η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τουν Εργοτέλη. Οι «Φαίακες» με την άφιξη του Χάβι Γκράθια επιθυμούν να πάρουν τον πρώτο τους τρίποντο και να ξεκολλήσουν από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Αγώνας ζωής ή θανάτου (έστω και πρόωρα) μπορεί να χαρακτηριστεί για την Κέρκυρα η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τουν Εργοτέλη.

Οι «Φαίακες» με την άφιξη του Χάβι Γκράθια επιθυμούν να πάρουν τον πρώτο τους τρίποντο και να ξεκολλήσουν από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Εργοτέλης, ύστερα από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Την αναμέτρηση θα παρακολουθήσετε σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Κέρκυρα:

Μία καινούρια αρχή θέλουν να κάνουν στην Κέρκυρα με την άφιξη του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της ομάδας. Ο Ισπανός προπονητής έχει πολύ δύσκολο έργο, δεδομένου ότι οι «Φαίακες» δεν έχουν ακόμη πανηγυρίσει την πρώτη τους νίκη.

Ο αντικαταστάτης του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είχε μόλις πέντε ημέρες στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα του για την δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα στον Εργοτέλη.

Ωστόσο, με το «καλημέρα» έχει να αντιμετωπίσει τρεις απουσίες με τους Μετίν, Ηλιάδη και Μαρτίν να μην βρίσκονται στην αποστολή. Οι πρώτοι δύο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μαρτίν δεν μπορεί να αγωνιστεί αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του.

Αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Μίχος, Κοντοδήμος, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Καλαντζής, Ιωάννου, Όσμαν, Γιάντσης, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Γραμμόζης, Μαζνόφ και Λόβιν.

Εργοτέλης:

Ετοιμοπόλεμος με τις δεδομένες απουσίες των Ρομάνο και Αθανασίου -έχουν εγχειριστεί και οι δύο- θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα η ομάδα του Εργοτέλη με σκοπό να αντιμετωπίσει τους Φαίακες.

Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Καραγεωργίου, πλεόν έχει στη διάθεσή του τους Πίσρον, Χίμπλιγκερ και Φραγκουλάκη, οι οποίοι εξέτησαν την ποινή τους, όπως και τους Ολίσε και Κουτσιανικούλη, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει το σχήμα της ομάδας (4-3-3 ) με τον Καβουσάκη να διατηρεί τη θέση του κάτω από τα δοκάρια. Στην αμυντική γραμμή οι Γιαλούσης και Βίσιο θα πάρουν τη θέση τους στα μπακ δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα, με τους Σαρρή, Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι να διεκδικούν μία θέση στο κέντρο της άμυνας.

Σταθεροί στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν οι Ολίσε, Μπέτο και Ζούνιορ, με τους Λεάλ και Κουτσιανικούλη στα πλάγια και τους Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρη να διεκδικούν μία θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Αποστολή: Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ και Καρέλης.

Προϊστορία:

2004-2005, ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 0-1
2006-2007, ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 5-1
2010-2011, ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, 1-0

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x