Stoiximan Super League

Preview: SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα

Την επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές ψάχνει η SKODA Ξάνθη , η οποία υποδέχεται την Κέρκυρα στα Πηγάδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν σε αγωνιστικό ρυθμό και ευελπιστούν ότι θα πάρουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

Την επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές ψάχνει η SKODA Ξάνθη , η οποία υποδέχεται την Κέρκυρα στα Πηγάδια.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επιστρέφουν σε αγωνιστικό ρυθμό και ευελπιστούν ότι θα πάρουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.

SKODA Ξάνθη

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι μέχρι στιγμής η αμυντική λειτουργία για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Τα 14 γκολ παθητικό σε οκτώ αγωνιστικές αποτελούν τη χειρότερη επίδοση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Παράλληλα το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο δεν παραβιάστηκε η εστία του Βιβιάνι ήταν η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Οι πέντε βαθμοί με βάση την απόδοση θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι. Πλέον αυτό που καίει είναι οι πόντοι σε κάθε αναμέτρηση ανεξάρτητα από την απόδοση. Ο αγώνας με την Κέρκυρα είναι ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες.

Την προηγούμενη αγωνιστική στο Αγρίνιο γνώρισε την ήττα 2-0 από τον Παναιτωλικό με την απόδοση της να κινείται σε μέτρια επίπεδα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να αλλάξει την ενδεκάδα και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές σχετικά με όσα έχουμε δει στις μέχρι τώρα αγωνιστικές.

Απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Εντιμάρ και ο τραυματίας Σταθάκης, ενώ ο Σπύρος Βάλλας παρόλο που ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες κατάφερε τελικά να την ξεπεράσει και υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Η αποστολή αποτελείται από τους : Ζοντί Βιβιανί, Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Δήμο Μπαξεβανίδη, Μανώλη Μπέρτο, Δημήτρη Κομεσίδη, Νίκο Τσουμάνη, Σπύρο Βάλλα, Μιχάλ Στάσιακ, Κώστα Φλίσκα, Πέτρο Μάνταλο, Θόδωρο Βασιλακάκη, Εμίλ Ντίκα, Ρικάρντο Ντάνι, Στεφάν Νταρμπιόν, Μαρσελίνιο Λέιτε, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Μάουρο Πόι, Μάρκο Μαρκόφσκι, Δημήτρη Σουάνη και Βλάση Καζάκη.

Κέρκυρα

Από τις 15 Οκτώβρη έχει να αγωνιστεί η Κέρκυρα και το ισόπαλο 2-2 με τον Ατρόμητο στην έδρα της. Πάνω που άρχισε να βελτιώνει την εικόνα της ήρθε η διακοπή και όλοι περιμένουν να δουν αν αυτή λειτούργησε ευεργετικά ή το αντίθετο!

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προσπάθησε με φιλικά παιχνίδια να διατηρήσει σε ρυθμό την ομάδα του όμως οι επίσημες αναμετρήσεις είναι πολύ διαφορετικές και η Κέρκυρα θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, εκτός των γνωστών Τσίγκα, Μίχου, Μπουκουβάλα και Λαμπρόπουλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη και όσο μεγαλώνει η απόσταση από τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους η κατάσταση θα δυσκολεύει.

Η διακοπή σίγουρα λειτούργησε ευεργετικά σε ότι αφορά την ψυχολογία της ομάδας αφού ξεκαθαρίστηκε η παραμονή Μπάντοβιτς και παράλληλα ήρθε ο Μαρτίν, ο οποίος από την πρώτη του συμμετοχή γέμισε αισιοδοξία του Φαίακες ότι θα μπορέσει να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Λόβιν, Όσμαν, Παρασκευαϊδης, Χαμπλ, Καλαντζής, Μετίν, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Ιωάννου και Μαζνόφ.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x