Stoiximan Super League

Κωστίκος: «Πρόβλημα εάν συνεχιστούν τα κακά αποτελέσματα»

Ανήσυχος θα είναι μόνο εάν συνεχίσουν τα κακά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γιώργος Κωστίκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλαίμαχος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε την άποψη ότι η προσωπικότητα παικτών και ομάδας θα αλλάξουν την αγωνιστική της εικόνα.

Ανήσυχος θα είναι μόνο εάν συνεχίσουν τα κακά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γιώργος Κωστίκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο παλαίμαχος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέφρασε την άποψη ότι η προσωπικότητα παικτών και ομάδας θα αλλάξουν την αγωνιστική της εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κωστίκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στον Βασίλη Σαμπράκο:

-Για την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό:
«Ήταν κάτι το αναπάντεχο. Έβλεπες όμως πως και στα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχε μια αστάθεια και τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ ανεβασμένο. Αν δούμε το παιχνίδι θα διαπιστώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο ΠΑΟΚ δέχθηκε όμως γκολ από στημένη φάση. Αντέδρασε αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το ματς».

-Αν έχουν επηρεάσει οι τραυματισμοί:
«Ένας προπονητής όταν αναλαμβάνει μια ομάδα από την προετοιμασία, πρέπει μετά από τρεις μήνες να έχει προσδώσει μια ταυτότητα στην ομάδα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ το έχει κάνει, έδωσε ένα μέρος της ταυτότητας που θέλει αλλά υπάρχουν ατέλειες. Χρειάζεται να συμπληρώσει κάτι.
Ο αριθμός των τραυματισμό είναι αλήθεια πως είναι υπερβολικός. Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να δουλέψει όταν πρέπει να αλλάζει συνεχώς την αρχική σύνθεση της ομάδας του. Είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους και αυτοί που γυμνάζουν την ομάδα θα πρέπει να βρουν μια λύση για να μην υπάρχει συνέχεια σε αυτό».

-Εάν μετά τα τελευταία αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ είναι εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος:
«Είναι τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Επί της ουσίας ο στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι τα πλέι-οφ και η πρώτη θέση σε αυτά. Πρέπει να δείξει καλό πρόσωπο και να είναι έτοιμος να παλέψει για την πρώτη θέση και να πάρει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα πονάει όταν χάσεις με τον τρόπο αυτό από τον Παναθηναϊκό. Όπως θα πονούσε και τον Παναθηναϊκό. Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ είναι να βρει τον εαυτό του και την Πέμπτη να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο είναι μόνο η νίκη».

-Εάν έχουν επηρεάσει τα κακά αποτελέσματα:
«Θα με ανησυχήσει μόνο εάν η ομάδα συνεχίσει να μην παίρνει αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες οι μεγάλες, θα περάσουν μια περίοδο που θα έχει τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Εκεί όμως μπαίνει η προσωπικότητα των παικτών και της ομάδας, η οποία ανατρέπει την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x