Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Η σταθερότητα οδηγεί στην πρωτιά»

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, παρουσιάστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας σε MME της πατρίδας του, τόνισε πως αυτό το πιστεύει ακόμη περισσότερο τώρα, που… «Βλέπω την ποιότητα της ομάδας να σταθεροποιείται». Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανέφερε επίσης πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει, παρά το γεγονός ότι όλες οι συζητήσεις γίνονται για τα διοικητικά, αφού εδώ και ένα χρόνο, ο Παναθηναϊκός είναι χωρίς πρόεδρο!

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, παρουσιάστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας σε MME της πατρίδας του, τόνισε πως αυτό το πιστεύει ακόμη περισσότερο τώρα, που… «Βλέπω την ποιότητα της ομάδας να σταθεροποιείται».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανέφερε επίσης πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει, παρά το γεγονός ότι όλες οι συζητήσεις γίνονται για τα διοικητικά, αφού εδώ και ένα χρόνο, ο Παναθηναϊκός είναι χωρίς πρόεδρο!

«Εδώ επικρατεί το απόλυτο μπέρδεμα. Βρισκόμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν ακόμα αγώνες που δεν έχουν γίνει και θα πρέπει να παίξουμε Τετάρτη», ήταν η αρχική του τοποθέτηση στην «Maisfutebol» για το… χάος που επικρατεί στην Super League.

Και συνέχισε. «Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό ήταν που ήθελα και ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω την ποιότητα της ομάδας να σταθεροποιείται. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ και έναν χρόνο χωρίς πρόεδρο και όλες οι συζητήσεις στο σύλλογο διεξάγονταν γύρω από τις διαφωνίες των μελών της ιδιοκτησίας».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x