Stoiximan Super League

Δεν ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μπόλονι

Κλειστά έχει κρατήσει τα χαρτιά του ο Λάζλο Μπόλονι όσον αφορά τους παίκτες που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Ρουμάνος δεν έδειξε πως σκέφτεται να παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» απέναντι στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, κάτι που αναμένεται να γίνει στη σημερινή προπόνηση.

Κλειστά έχει κρατήσει τα χαρτιά του ο Λάζλο Μπόλονι όσον αφορά τους παίκτες που προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Ρουμάνος δεν έδειξε πως σκέφτεται να παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» απέναντι στην ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, κάτι που αναμένεται να γίνει στη σημερινή προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόλονι δεν υπολογίζει τον Γκαρσία, τον Λίνο, τον Αθανασιάδη και τον Τσουκαλά, οι οποίοι είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν από το ντέρμπι με το «τριφύλλι».

Όσον αφορά την κατάσταση του Λαζάρ, ο Ρουμάνος μέσος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και χθες έμεινε προληπτικά εκτός προπόνησης. Όλα, όμως, δείχνουν ότι σήμερα θα προπονηθεί κανονικά και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Μπόλονι αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους εξής στην ενδεκάδα της ομάδας: Χαλκιάς, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζά, Σνάουτσνερ, Λαζάρ, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x