Stoiximan Super League

«Δυναμική μονάδα της κοινωνίας ο Ολυμπιακός»!

Τον ενεργό ρόλο του Ολυμπιακού στα αθλητικά -και όχι μόνο- δρώμενα της χώρας τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου της UEFA που διοργανώθηκε στο «Καραϊσκάκη», ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε το σύλλογο «δυναμική μονάδα της κοινωνίας». Αφού στάθηκε, δε, στην άψογη φιλοξενία -τόσο του συνεδρίου, όσο και του αγώνα «Φίλοι Ζιντάν-Φίλοι Ρονάλντο», τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει ό,τι χρειάζεται για το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Τον ενεργό ρόλο του Ολυμπιακού στα αθλητικά -και όχι μόνο- δρώμενα της χώρας τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κλείνοντας τις εργασίες του τριήμερου συνεδρίου της UEFA που διοργανώθηκε στο «Καραϊσκάκη», ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε το σύλλογο «δυναμική μονάδα της ελληνικής κοινωνίας».

Αφού στάθηκε, δε, στην άψογη φιλοξενία -τόσο του συνεδρίου, όσο και του φιλανθρωπικού αγώνα «Φίλοι Ζιντάν-Φίλοι Ρονάλντο», τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει ό,τι χρειάζεται η ομοσπονδία για το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Στη συνάντηση με την επωνυμία KISS (Knowledge and Information Sharing Scenario), που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από κοινού με την ΕΠΟ και την UEFA, συμμετείχαν 110 εκπρόσωποι από τις 53 ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, καθώς και οι media officers από την Ευρώπη που εργάζονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες Champions League, Europa League, Euro, Mundial.

Συζητήθηκαν οι παρατηρήσεις όλων από τις πρόσφατες διοργανώσεις για να συνταχθούν οι κανονισμοί που θα βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας των ΜΜΕ αλλά και των ομάδων στις προσεχείς διοργανώσεις.

Στο κλείσιμο των εργασιών, λοιπόν, παρευρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμμετέχοντες αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη χώρα μας και, εύχομαι να ολοκληρώθηκε η συνάντησή σας εδώ, με τα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αναφορικά με τη συνεργασία ΟΥΕΦΑ, ομάδων, ομοσπονδιών με broadcasters and written press.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε εδώ στο γήπεδο Καραϊσκάκη τις τριήμερες εκδηλώσεις σας, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, εν μέσω της απίστευτης οικονομικής κρίσης, ότι σε αυτή τη χώρα η ζωή συνεχίζεται δημιουργικά με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Το αποδείξαμε πέρυσι διοργανώνοντας σε αυτό το γήπεδο τον αγώνα κατά της φτώχιας, με τους επίλεκτους μας να αντιμετωπίζουν τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Με τα έσοδα στηρίχτηκαν άνθρωποι που υποφέρουν στην Αιτή, στο Πακιστάν αλλά και στα ιδρύματα του Πειραιά.

Το αποδείξαμε με την έμπρακτη συμπαράστασή μας στους πληγέντες της Ιαπωνίας σε συνεργασία, με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το Μάιο στη συνάντηση μας με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί στα γραφεία σας στη Νιόν, βάλαμε τις βάσεις για μία μόνιμη σταθερή και εποικοδομητική συνεργασία. Πρώτο βήμα είναι η βοήθεια σε αυτό το event. Οι συνεργάτες μου προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα, ώστε να δουλέψετε απρόσκοπτα και παραγωγικά.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και να μην ξεχνάτε. Ο Ολυμπιακός, μονάδα δυναμική της ελληνικής κοινωνίας, θα είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για το καλό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»
.

Εκ μέρους της ΟΥΕΦΑ ο διευθυντής επικοινωνίας Ρόμπερτ Φόλκνερ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία στη διάρκεια του τριημέρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός είναι ο τρίτος σύλλογος στην Ευρώπη με τον οποίο συνεργάζεται η UEFA για το συγκεκριμένο project, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχαν διαθέσει τις εγκαταστάσεις τους μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x