Stoiximan Super League

Λύνουν τα οικογενειακά…

Ημέρα εξηγήσεων για την επίλυση των… παρεξηγήσεων-όχι όμως και των πολύ μεγαλύτερων οικονομικών προβλημάτων-ήταν η σημερινή στην ΑΕΚ. Έτσι πέρα από το , υπήρξε και συνάντηση του Νίκου Κωστένογλου με τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο προπονητής της «Ένωσης» εξήγησε στον νεαρό μεσοαμυντικό το σκοπό του μέτρου του γυαλίσματος παπουτσιών και ο τελευταίος παραδέχτηκε πως κακώς δημοσιοποίησε τη δυσαρέσκειά του.

Ημέρα εξηγήσεων για την επίλυση των… παρεξηγήσεων-όχι όμως και των πολύ μεγαλύτερων οικονομικών προβλημάτων που απειλούν ακόμη και τη βιωσιμότητα της ομάδας- ήταν η σημερινή στην ΑΕΚ. Έτσι πέρα από το μεσημεριανό ραντεβού Αδαμίδη-Δέλλα και τις διευκρινίσεις για όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ για την αποχώρηση Τζεμπούρ στον «αέρα» προκαλώντας την παρέμβαση του πολύπειρου αμυντικού και του Νίκου Λυμπερόπουλου, υπήρξε και συνάντηση του Νίκου Κωστένογλου με τον Σάββα Γκέντσογλου.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του προπονητή για γυάλισμα των παπουτσιών των πρεσβυτέρων γράφοντας στη σελίδα του στο Facebook πως «… ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε». Ο 41χρονος προπονητής κάλεσε τον παίκτη στο γραφείο του και του εξήγησε πως το μέτρο που πήρε δεν είχε σκοπό να μειώσει την προσωπικότητα κανενός, αλλά είχε περισσότερο παιδαγωγικό χαρακτήρα. Ο Γκέντσογλου φέρεται να αναγνώρισε πως έπραξε λανθασμένα δημοσιοποιώντας τη δυσαρέσκειά του και το θέμα θεωρείται λήξαν. Μάλιστα ο κόουτς της «Ένωσης» εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του παίκτη, ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που έδωσαν το «παρών» στο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης που άρχισε σήμερα για όσους παίκτες το επιθυμούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x