Stoiximan Super League

Από την καλή και την ανάποδη

Μεγάλης έντασης ήταν το σημερινό πρόγραμμα στο Ρύσιο για τους παίκτες του Άρη. Με αυτό τον τρόπο ο Σάκης Τσιώλης θέλησε να κρατήσει άπαντες σε εγρήγορση και να τους περάσει μήνυμα «τέρμα τ’ αστεία», αφού περιθώρια για νέα απώλεια είναι προφανές πως δεν υπάρχουν. Μήνυμα αντεπίθεσης από τον Λαζαρίδη.

Μεγάλης έντασης ήταν το σημερινό πρόγραμμα στο Ρύσιο για τους παίκτες του Άρη. Με αυτό τον τρόπο ο Σάκης Τσιώλης θέλησε να κρατήσει άπαντες σε εγρήγορση και να τους περάσει μήνυμα «τέρμα τ’ αστεία», αφού περιθώρια για νέα απώλεια είναι προφανές πως δεν υπάρχουν.

Σε αυτό συμμετείχε ο Παπαστεριανός, ο οποίος να υπενθυμίσουμε έπαιζε με κάκωση στα πλευρά για αρκετή ώρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο μόνος που γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς πέραν των γνωστών απόντων (Σηφάκη, Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Γκαρσία) που ακολουθούν τα δικά τους προγράμματα, ήταν ο Σάκης Πρίττας για προληπτικούς λόγους. Έλειπαν οι διεθνείς Κατίδης και Διούδης οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Στο Κλεάνθης Βικελίδης (κεκλεισμένων των θυρών) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Λαζαρίδης: «Μαθημένος στα δύσκολα ο Άρης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x