Stoiximan Super League

«Δεν είμαι κορόιδο»

Το δεδομένο είναι ένα… Στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ δεν θα έχει συμμετοχή ο Νίκος Νοτιάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε επικοινωνία που είχε με άτομα της διοίκησης ξεκαθάρισε πως δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και πως δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα καταβάλλοντας χρήματα, ειδικά από την στιγμή που δεν έχουν διάθεση να βάλουν λεφτά οι άλλοι μέτοχοι της ομάδας. «Δεν είμαι κορόιδο», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday.

Το δεδομένο είναι ένα… Στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ δεν θα έχει συμμετοχή ο Νίκος Νοτιάς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σε επικοινωνία που είχε με άτομα της διοίκησης ξεκαθάρισε πως δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και πως δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα καταβάλλοντας χρήματα, ειδικά από την στιγμή που δεν έχουν διάθεση να βάλουν λεφτά οι άλλοι μέτοχοι της ομάδας.

«Γιατί να κλείνω εγώ συνέχεια τις τρύπες περασμένων διοικήσεων, ενώ ήμασταν τόσα άτομα που είχαμε μετοχές», είναι η απορία που σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» εξέφρασε ο Νοτιάς, ο οποίος συνέχισε: «Αν δεν βάλουν οι άλλοι, δεν βάζω και εγώ χρήματα. Δεν μπορεί να είμαι εγώ το κορόιδο. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω εγώ ΙΚΑ, εφορία και τις εισφορές για τα συμβόλαια για οικονομικές χρήσεις, αφού υπήρχαν και άλλοι μέτοχοι. Ο,τι μου αναλογεί, ναι, να το καλύψω, αλλά όχι μόνος μου».

Φυσικά και οι πιθανότητες να δραστηριοποιηθούν οι μέτοχοι είναι αρκετά περιορισμένες, την στιγμή που το άνοιγμα αυτή την περίοδο υπολογίζεται να είναι από 12 μέχρι 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πέτρος Παππάς εξακολουθεί να δηλώνει ότι «έχω φύγει, δεν ασχολούμαι πια» και μόνο αν βρεθούν 4-5 ισχυροί οικονομικά παράγοντες με διάθεση να συνδράμουν, θα δεχόταν να βάλει ξανά ένα ποσό στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x