Stoiximan Super League

Σπυρόπουλος:«Πιστεύω στις δυνατότητές μας»

Αισιόδοξος για την ομάδα του, σε ό,τι αφορά τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος στο περιθώριο εκδήλωσης της ADIDAS στην Ερμού. «Ο Παναθηναϊκός είναι ευχαριστημένος μόνο όταν νικάει», απάντησε ο αμυντικός του «τριφυλλιού», σε ερώτηση για το αν θα έμενε ευχαριστημένος στην περίπτωση το προσεχές ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έληγε ισόπαλο.

Αισιόδοξος για την ομάδα του, σε ό,τι αφορά τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος στο περιθώριο εκδήλωσης της ADIDAS στην Ερμού.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ευχαριστημένος μόνο όταν νικάει», απάντησε ο αμυντικός του «τριφυλλιού», σε ερώτηση για το αν θα έμενε ευχαριστημένος στην περίπτωση το προσεχές ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έληγε ισόπαλο.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω στις δυνατότητές μας, έχουμε καλή ομάδα και σίγουρα αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στον προπονητή», δήλωσε αρχικά ο αμυντικός των «πράσινων» και στη συνέχεια μίλησε για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα.

«Ξεκινάει μια σειρά τριών πολύ δύσκολων παιχνιδιών για μας. Ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε και στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν και να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όπως ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει καθόλου η ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Πρέπει να είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x