Stoiximan Super League

«Αποδείξαμε πως είμαστε καλύτεροι»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ έναντι του Άρη στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δικαιούταν απολύτως τη νίκη, την οποία ψάχνει είτε αγωνίζεται στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ έναντι του Άρη στάθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Χιλιανός αμυντικός τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δικαιούταν απολύτως τη νίκη, την οποία ψάχνει είτε αγωνίζεται στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.

«Αποδείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ότι είμαστε καλύτεροι. Με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά, που κάναμε λάθη και δεχθήκαμε το γκολ. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό της νίκης. Θέλαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω από το ματς. Όμως κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε εύκολα το γκολ. Κι αυτό είναι δύσκολο για μας. Μπορούσαμε σήμερα να κρατήσαμε το μηδέν πίσω στην άμυνά μας», δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι για τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, είπε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γι΄ αυτό. Εμείς όπου κι αν παίζουμε, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, ψάχνουμε τη νίκη. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x