Stoiximan Super League

«Ξέρουμε τον βασικό μας στόχο»

Προσπάθεια να προσγειώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην έδρα του Πανιωνίου έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας. Ο Ισπανός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, όμως επέστησε την προσοχή στο ματς που ακολουθεί με τους Νεοσμυρνιώτες. «», δήλωσε ο Φράνκο Κοστάντσο στη «SportDay».

Προσπάθεια να προσγειώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του κυριακάτικου (23/10, 18:15) αγώνα στην έδρα του Πανιωνίου έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας. Ο Ισπανός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, όμως επέστησε την προσοχή στο ματς που ακολουθεί με τους Νεοσμυρνιώτες.

«Βλέπετε τι εικόνα παρουσιάζουμε, όταν βγάζουμε το 100% στο γήπεδο. Κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση», ανέφερε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τον ρυθμό των αντιπάλων μας, που ανταποκριθήκαμε».

Στη συνέχεια, ο Βαλβέρδε τόνισε: «Το ματς με την Ντόρτμουντ τελείωσε, μπροστά μας έχουμε τον Πανιώνιο και έχουμε πει ποιος είναι ο βασικός μας στόχος».

Όσον αφορά τα πλάνα του Ισπανού, ο Βιθέντε Μόνχε αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με η φανέλα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος προπονητής σκέφτεται να τον ξεκινήσει ως βασικό κόντρα στους «κυανέρυθρους» και είναι μία από τις αλλαγές που ετοιμάζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός διεκδικεί θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης μαζί με τους Αμπντούν και Φετφατζίδη.

Στόχος του Βαλβέρδε είναι να «φρεσκάρει» την ομάδα, χωρίς να ρισκάρει το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη. Η επόμενη αλλαγή είναι πως θα αγωνιστεί ο Μανιάτης αντί του Μοντέστο. Ως αριστερό μπακ θα αγωνιστεί ο Χολέμπας και στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός σκέφτεται να ξεκουράσει τον Ιμπαγάσα, ο οποίος έχει παίξει σε αρκετά ματς και είναι 35 ετών. Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει τον Γέστε, τον Τοροσίδη, τον Φουστέρ και τον Φέισα. Όσον αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, εκεί θα προτιμηθούν ο Ορμπάιθ και ο Μακούν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x