Stoiximan Super League

Επιστροφή με προβλήματα για Μπάντοβιτς

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της εβδομάδας. Όμως το θετικό είναι ότι οι «Φαίακες» δεν έχουν παιχνίδι για τη Σούπερ Λίγκα τις προσεχείς δύο εβδομάδες (εφόσον δεν αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα) όποτε ο μαυροβούνιος τεχνικός θα έχει χρόνο να τα λύσει.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια της εβδομάδας.

Όμως το θετικό είναι ότι οι «Φαίακες» δεν έχουν παιχνίδι για τη Σούπερ Λίγκα τις προσεχείς δύο εβδομάδες (εφόσον δεν αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα), όποτε ο μαυροβούνιος τεχνικός θα έχει χρόνο να τα λύσει.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Φλαβίνιο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ Τσίγκας και Μίχος συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Ο Δημήτρης Γραμμόζης, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, όμως η κατάσταση του δεν προκαλεί ανησυχία στο ιατρικό τιμ των «Φαιάκων».

Ο Καλαντζής ακολούθησε κανονικά το υπόλοιπο πρόγραμμα, το οποίο εμπεριείχε κυρίως αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις με μπάλα.

Την Τετάρτη οι παίκτες της Κέρκυρας θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x