Stoiximan Super League

Καπίνο: «Ο ΠΑΟ έχει ψυχή…»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο 17χρονος Στέφανο Καπίνο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στα Πηγάδια με τη φανέλα των «πράσινων». Ο νεαρός τερματοφύλακας χαρακτήρισε «τεράστια» τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην SKODA Ξάνθη, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ψυχή…

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο 17χρονος Στέφανο Καπίνο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στα Πηγάδια με τη φανέλα των «πράσινων».

Ο νεαρός τερματοφύλακας χαρακτήρισε «τεράστια» τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην SKODA Ξάνθη, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ψυχή…

«Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη. Μείναμε από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες, ενώ μας δυσκόλεψε στην επανάληψη ο αέρας. Η σημερινή νίκη για εμένα είναι τεράστια. Το κλειδί είναι ότι αυτή η ομάδα δείχνει πως έχει ψυχή, σε κάθε της παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς βγάζει ομαδικότητα και όλα τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας των «πράσινων» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός στην ομάδα του.

«Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία ότι είμαι 17 ετών, πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν έμπειρος παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Σήμερα ήταν ο 12ος παίκτης για εμάς. Ήταν φανταστικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x