Stoiximan Super League

Preview: Κέρκυρα-Ατρόμητος (17:15)

Αντίθετες πορείες ακολουθούν μέχρι τώρα οι δύο ομάδες. Οι «Φαίακες» ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη και η έδρα τους αποδεικνύεται η μεγάλη πληγή, αφού σε τρείς αναμετρήσεις έχουν ισάριθμες ήττες! Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγώνες, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Κώστα Μήτρογλου (τέσσερα γκολ) και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αντίθετες πορείες ακολουθούν μέχρι τώρα οι δύο ομάδες.

Οι «Φαίακες» ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη και η έδρα τους αποδεικνύεται η μεγάλη πληγή, αφού σε τρείς αναμετρήσεις έχουν ισάριθμες ήττες!

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγώνες, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Κώστα Μήτρογλου (τέσσερα γκολ) και θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κέρκυρα:

Τελικός από την έκτη αγωνιστική; Και όμως! Όλοι γνωρίζουν πως η νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο αποτελεί μονόδρομο. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προσπάθησε να ετοιμάσει την ομάδα χωρίς να σκέφτεται το μέλλον του, όμως όσο και να θέλει να μην βλέπει την επόμενη μέρα γνωρίζει ότι το παιχνίδι του Σαββάτου μπορεί να είναι και το τελευταίο του στον πάγκο της Κέρκυρας.

Η διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας έδωσε τη δυνατότητα στην Κέρκυρα να ηρεμήσει και να επικεντρωθεί στο στόχο. Οι τραυματισμοί και πάλι δεν έλειψαν, όμως το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την ήττα 2-1, γέμισε με αισιοδοξία για τη συνέχεια παίκτες και προπονητικό τιμ.

Στους «Ζωσιμάδες» η Κέρκυρα δημιούργησε ευκαιρίες είχε δύο δοκάρια και θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Απόντες από την αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι οι Μπάρκογλου, Παρασκευαϊδης, Φλαβίνιο, Μπουκουβάλας, Λαμπρόπουλος, Τσίγκας και Μίχος.

Τελικά έστω και την τελευταία στιγμή οι Σακελλαρίου, Γκουστάβο και Μετίν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που είχαν και θα βρεθούν πιθανόν και στο αρχικό σχήμα.

Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή του Δημήτρη Γραμμόζη, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Μαυροβούνιος τεχνικός, όμως δεν έχει αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αναστασόπουλο, Γκαλίνοβιτς, Αγρίτη, Όσμαν, Λόβιν, Γιάντση, Γραμμόζη, Χαμπλ, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Μετίν, Κοντοδήμο, Μαζνόφ, Ιωάννου, Γκουστάβο, Ζιάμπαρη, Βενέτη, Καλαντζής, Βέντσελ.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις στα πρόσωπα, όχι όμως και στη διάταξη καθώς φαίνεται ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να επιλέγει το 4-1-4-1.

Ατρόμητος:

Στην καλύτερη του φάση βρίσκεται ο Ατρόμητος. Αυτό βέβαια ορισμένες φορές είναι επικίνδυνο και αυτό ο Γιώργος Δώνης το ξέρει καλύτερα απ’ όλους...

Γνωρίζει ότι αντιμετωπίζει μία ομάδα που της έχουν πάει όλα στραβά μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ευκολοκατάβλητη. Άλλωστε, όπως είπε στις καθιερωμένες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πριν από το ματς, στην Κέρκυρα θα δοθεί η πρέπουσα σημασία και ο απαιτούμενος σεβασμός.

Έχοντας την ευκαιρία να δουλέψει δύο εβδομάδες, κατά την διακοπή, με τους παίκτες του, έχει προσπαθήσει να βελτιώσει αρκετά πράγματα. Άλλο ένα θετικό στοιχείο για την ομάδα του Περιστερίου είναι ότι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μπορούσε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για αυτούς που πήρε μαζί του στην Κέρκυρα αλλά και για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο.

Αφήνοντας εκτός αποστολής τους Σφακιανάκη και Μακρή για αγωνιστικούς λόγους (είχε πληθώρα επιλογών στον χώρο του άξονα) ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει πιθανότατα σε σύστημα 4-3-3 τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, Σκόνδρα, Φυτανίδη, Τόμας και Γιαννούλη.

Στον άξονα, ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ζουέλα, μαζί με τους Γκαρσία και Τάτο, ενώ στην επίθεση δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με τον Καραγκούνη να αγωνίζεται δεξιά, τον Επστάιν αριστερά και τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Αλέξανδρος Πιπεριάς-Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x