Stoiximan Super League

Επιτέλους χαμόγελα στην Κέρκυρα

Έναν ακόμα λόγο να χαμογελάσει, μετά από αρκετό καιρό, είχε στην προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο τεχνικός των «Φαιάκων» είδε και τον Τουμέρ Μετίν να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και να τίθεται στην διάθεση της ομάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Σάββατο 15/10, 17:15).

Έναν ακόμα λόγο να χαμογελάσει, μετά από αρκετό καιρό, είχε στην προπόνηση της Πέμπτης ο προπονητής της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Ο τεχνικός των «Φαιάκων» είδε και τον Τουμέρ Μετίν να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και να τίθεται στην διάθεση της ομάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (Σάββατο 15/10, 17:15).

Όσο πλησιάζουμε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τόσο τα μηνύματα που έρχονται από το μέτωπο των τραυματιών είναι θετικά για την ομάδα της Κέρκυρας. Μετά τους Γκουστάβο και Σακελλαρίου, ο Μετίν ήταν το τρίτο άτομο που προπονήθηκε κανονικά και αφαίρεσε έναν πονοκέφαλο από τον προπονητή της ομάδας του.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι Τσίγκας και Μίχος συνέχισαν το τρέξιμο και έδειξαν ότι σύντομα θα επιστρέψουν σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο Μπάρκογλου συνέχισε την φυσιοθεραπεία του.

Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως στον τομέα της τακτικής, ενώ η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή και στη συνέχεια ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση αποκατάστασης χιαστών, στην οποία υποβλήθηκε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x