Stoiximan Super League

Το «αύριο» του Παναθηναϊκού

Τη στιγμή που οι πλευρές Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου πέρασαν από το επίπεδο των δηλώσεων σε εκείνο των μηνύσεων, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα με Άραβες και Αμερικανούς να «ερίζουν» για την απόκτηση των ανενεργών μετοχών. Πέμπτη το ραντεβού με τους ανθρώπους της «Axiom Capital», το Σάββατο το γνήσιο της υπογραφής του Αλ Σαούντ.

Τη στιγμή που οι πλευρές Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου πέρασαν από το επίπεδο των δηλώσεων σε εκείνο των μηνύσεων, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα με Άραβες και Αμερικανούς να «ερίζουν» για την απόκτηση των ανενεργών μετοχών.

Πέμπτη το ραντεβού με τους ανθρώπους της «Axiom Capital», το Σάββατο το γνήσιο της υπογραφής του Αλ Σαούντ.


Περιμένοντας τα… πριγκιπικά έγγραφα

Σε ό,τι αφορά το «μέτωπο» του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, ο Βλάσης Τσάκας επιστρέφοντας από την Τζέντα επανέλαβε την πρόθεση του Σουλτάν να καταστήσει τους «πράσινους» μεγάλη δύναμη και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Παρά τα όσα είχε πει πάντως όταν είχε αναχωρήσει από την Ελλάδα, δεν έφερε μαζί του όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι δεδομένο πως για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, θα χρειαστεί τόσο το MOU όσο και το γνήσιο της υπογραφής. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό θα έχει φτάσει μέχρι το Σάββατο.

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ο κύριος Μπάσαρ βρίσκεται στην Πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας με το έγγραφο που αποδεικνύει το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα. Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά δεν μπορώ να σας την αποκαλύψω για ευνόητους λόγους. Επαναλαμβάνω, πως όνειρο του πρίγκιπα είναι να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Σας είχα πει πως ο Παναθηναϊκός, θα γίνει η Πόρτο της Ανατολικής Μεσογείου. Το επαναλαμβάνω και σας λέω να το κρατήσετε αυτό», δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας κατά την άφιξή του στην τηλεόραση της Nova.

Την Πέμπτη το ραντεβού με τους Αμερικανούς

Σχετικά με το ενδιαφέρον της «Axiom Capital», η οποία μεσολαβεί για λογαριασμό αμερικανικού fund, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για διαχείριση πολύ μεγάλων ποσών, εξελίξεις αναμένονται από την Πέμπτη όταν και θα πραγματοποιηθεί ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για οικονομικό «κολοσσό», που έχει ήδη παρουσία στον αθλητισμό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι δικηγόροι του Τζίγκερ θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους της «Axiom Capital», που θα ζητήσουν τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στα ταμεία του συλλόγου. Επί τάπητος θα τεθεί και το θέμα του γηπέδου το οποίο φαίνεται πως αποτελεί προαπαιτούμενου για τους Αμερικανούς.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x