Stoiximan Super League

Θέλει ΑΕΚ, αλλά…

Και την… Κύπρο ολόκληρη (για την ακρίβεια τη θέση του στην εθνική ομάδα) και την ΑΕΚ «χορτάτη» (στο αντίστοιχο πόστο) προσπαθεί να κρατήσει ο Αντώνης Κέζος. Ο πρώην γυμναστής της «Ένωσης» δεν προτίθεται να δηλώσει παραίτηση στην κυπριακή ομοσπονδία, αλλά φέρεται να της προτείνει γενναία μείωση των αποδοχών του, προκειμένου να εργαστεί παράλληλα στην Ελλάδα.

Και την… Κύπρο ολόκληρη (για την ακρίβεια τη θέση του στην εθνική ομάδα) και την ΑΕΚ «χορτάτη» (στο αντίστοιχο πόστο) προσπαθεί να κρατήσει ο Αντώνης Κέζος.

Ο πρώην γυμναστής της «Ένωσης» δεν προτίθεται να δηλώσει παραίτηση στην κυπριακή ομοσπονδία, αλλά φέρεται να της προτείνει γενναία μείωση των αποδοχών του, προκειμένου να εργαστεί παράλληλα στην Ελλάδα.

Παρόλο που είναι δεδομένη η θέληση του Νίκου Κωστένογλου να συνεργαστεί και πάλι με τον Κέζο -αλλά και η θέληση του Κύπριου να επιστρέψει στην ΑΕΚ- το συμβόλαιό του με την εθνική Κύπρου αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο μέχρι τώρα.

Αφού, λοιπόν, η κυπριακή ομοσπονδία απέρριψε το αίτημά του να εργαστεί παράλληλα στην «Ένωση» μέχρι το καλοκαίρι, ο Κέζος φέρεται να αποπειράθηκε να τη δελεάσει -προτείνοντας να του επιτραπεί τελικά να το κάνει με αποδοχές μειωμένες μέχρι και 50%.

Η απάντηση των Κυπρίων αναμένεται προσεχώς και θα κρίνει εν πολλοίς το αν ο Κέζος θα βρεθεί ξανά στην ΑΕΚ (μετά το πέρασμα απ’ τον Παναθηναϊκό) ή ο Κωστένογλου θα πρέπει να στραφεί σε άλλη λύση για το πόστο του πρώτου γυμναστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x