Stoiximan Super League

Νυστέρι για Λαμπρόπουλο

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της Κέρκυρας για τον τραυματισμό του Ανδρέα Λαμπρόπουλου, στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο μέσος των «Φαιάκων», υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο 23χρονος θα μπει στο χειρουργείο την Πέμπτη και γίνεται ο τέταρτος παίκτης της ομάδας του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, από την αρχή της σεζόν που θα χρειαστεί επέμβαση.

Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων της Κέρκυρας για τον τραυματισμό του Ανδρέα Λαμπρόπουλου, στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο μέσος των «Φαιάκων», υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο 23χρονος θα μπει στο χειρουργείο την Πέμπτη και γίνεται ο τέταρτος παίκτης της ομάδας του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, από την αρχή της σεζόν που θα χρειαστεί επέμβαση.

Η προετοιμασία εν όψει Ατρομήτου γίνεται όλο και πιο δύσκολη για την Κέρκυρα, αφού τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν. Με το μυαλό στον Λαμπρόπουλο, οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης, με τους Μετίν, Γκουστάβο και Σακελλαρίου να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και τον Τσίγκα να τρέχει για δεύτερη ημέρα.

Η συμπαράσταση του κόσμου κρίνεται απαραίτητη και η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τα σημεία πώλησης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Tέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του σαββατιάτικου (15/10) αγώνα του ΑΟ Κέρκυρα με τον Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2011-’12.

Οι τιμές τους έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 4-5: 10 ευρώ.

ΘΥΡΕΣ 2-3: 20 ευρώ.

ΘΥΡΑ VIP: 50 ευρώ.

Η διάθεση γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ, τόσο στη Σαμάρα 22 (10.30 – 15.30), όσο και τις Αλυκές Ποταμού (10.00 – 18.00). Ενώ την ημέρα του αγώνα (Σάββατο) θα διατίθενται απ’ τα γραφεία στη Σαμάρα (10.3 – 15.30), καθώς και απ’ τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας».


Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινή(10.30) προπόνηση την Τετάρτη(12/10).

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x