Stoiximan Super League

«Πιο πιθανός για ταραχές… ο Μαρινάκης»

«Evangelos Marinakis», απαντά το περιοδικό «Four-Four-Two» στο ερώτημα για το ποιο είναι το πιθανό πρόσωπο να προκαλέσει… ταραχή στο φετινό Champions League. Το αφιέρωμα του τεύχους (που δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο) με τίτλο «Most Likely to…» παρουσιάζει τα πρόσωπα που είναι πιθανό να πρωταγωνιστήσουν σε ευτράπελες καταστάσεις στη διοργάνωση στέκεται στα όσα έγιναν στο περσινό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη»

«Evangelos Marinakis», απαντά το περιοδικό «Four-Four-Two» στο ερώτημα για το ποιο είναι το πιθανό πρόσωπο να προκαλέσει… ταραχή στο φετινό Champions League.

Το αφιέρωμα του τεύχους (που δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο) με τίτλο «Most Likely to…» παρουσιάζει τα πρόσωπα που είναι πιθανό να πρωταγωνιστήσουν σε ευτράπελες καταστάσεις στη διοργάνωση στέκεται στα όσα έγιναν στο περσινό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη». Κάνει αναφορά για εμπλοκή του ονόματος του προέδρου του Ολυμπιακού στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς και τον παράλληλο ρόλο του προέδρου της Σούπερ Λίγκας που είχε τότε.

«Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα, πιθανόν μερικά κοκτέιλ μολότοφ και καμένες προτομές», καταλήγει το αφιέρωμα με εμφανή δόση υπερβολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x