Stoiximan Super League

«Και διαρκείας έχουμε… Πάρε, πάρε»

Διπλή ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τη μία για τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας και από την άλλη για τον επίσης μικρό αριθμό εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στο «Καραϊσκάκη» στις 19 του μηνός.

Διπλή ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τη μία για τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας και από την άλλη για τον επίσης μικρό αριθμό εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ στο «Καραϊσκάκη» στις 19 του μηνός.

Αναλυτικά:

Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση των ολίγων Εισιτηρίων Διαρκείας που έχουν απομείνει, από το ταμείο της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-17:00 (τηλέφωνο πληροφοριών: 210 4800901, φαξ: 210 4800935).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 400€, 700€, 850€, 1100€, 2000€ & 3850€ (VIP)

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους αγώνες της ομάδας: στο Τσάμπιονς Λίγκ, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και βέβαια στα όποια φιλικά παιχνίδια διεξαχθούν μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το πάθος των ερυθρολεύκων φιλάθλων είναι πολύ μεγάλο. Γι' αυτό άλλωστε αγόρασαν χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας -17.254 μέχρι σήμερα- δίνοντας για μια ακόμα φορά το εντυπωσιακό "παρών" τους και ενισχύοντας την ομάδα ως ο δωδέκατος παίκτης, στον οποίο πάντα μπορούν να υπολογίζουν και να έχουν στο πλευρό τους, τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές μας.

Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται καθημερινά η διάθεση εισιτηρίων, που επεστράφησαν από χορηγούς και εμπλεκόμενους με τον αγώνα φορείς, για τον αγώνα απέναντι στην Ντόρτμουντ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 19/10/2011 και ώρα 21:45.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το ταμείο της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, έως την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 100€, 125 € & 250 € (VIP)

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x