Stoiximan Super League

Πρόστιμο από Τσιώλη σε... Τσιώλη και παίκτες

Ο προπονητής πρέπει πάνω απ’ όλα να δίνει το καλό παράδειγμα και φυσικά να αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Πρώτος απ’ όλους λοιπόν ο Σάκης Τσιώλης εισηγήθηκε στη διοίκηση να επιβληθεί πρόστιμο στον ίδιο (10.000 ευρώ) και τους παίκτες του Άρη (20.000) για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής πρέπει πάνω απ’ όλα να δίνει το καλό παράδειγμα και φυσικά να αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν.

Πρώτος απ’ όλους λοιπόν ο Σάκης Τσιώλης εισηγήθηκε στη διοίκηση να επιβληθεί πρόστιμο στον ίδιο (10.000 ευρώ) και τους παίκτες του Άρη (20.000) για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε- πριν την σημερινή απογευματινή προπόνηση- στους ποδοσφαιριστές ότι εισηγήθηκε στην διοίκηση της ΠΑΕ πρόστιμο ύψους 30.000 για ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα (τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές). Με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης, ο ίδιος ο προπονητής θα πληρώσει τις 10.000 ευρώ και αναλογικά οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη τις υπόλοιπες 20.000 ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x