Stoiximan Super League

Τα γάντια στο σπίτι του!

Η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα από όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δεν του στοίχισε και την ήττα. Ο λόγος που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε το τρίποντο είναι ο Φώτης Κηπουρός. Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Στεφάν Ντεμόλ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Για το www.sport-fm.gr ο τίτλος του MVP του ανήκει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα από όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας δεν του στοίχισε και την ήττα.

Ο λόγος που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε το τρίποντο είναι ο Φώτης Κηπουρός.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Στεφάν Ντεμόλ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Για το www.sport-fm.gr ο τίτλος του MVP του ανήκει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η αναμέτρηση με την Κέρκυρα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΣ, ο οποίος πήρε από νωρίς το προβάδισμα (9΄Μπεσέρα).Από ένα σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έδειξαν να βρίσκονται αλλού, όμως ο Κηπουρός ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος.

Στο γκολ της ισοφάρισης δεν φέρει ευθύνη καθώς η άμυνα έχει αφήσει τον Λαμπρόπουλο να ζυγίζει την κεφαλιά του για να βρει δίχτυα.

Οι σωτήριες επεμβάσεις του Κηπουρού ήρθαν στο δεύτερο μέρος μετά την επίτευξη του γκολ με το οποίο ο ΠΑΣ πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 80ο λεπτό η άμυνα έδωσε την ευκαιρία σε Μετίν και Ιωάννου να αλλάξουν την μπάλα άκοπα, ο μέσος της Κέρκυρας βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό, ο οποίος τον «ψάρωσε» και έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε τη σεζόν, ως δεύτερος, πίσω από τον Καρίμ Φέγκρους, όμως από όταν του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί απέδειξε ότι δικαιούται κάτι παραπάνω. Σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα έχει καταγράψει εξαιρετικές επεμβάσεις και πλέον ο Στεφάν Ντεμόλ έχει ένα ακόμη ευχάριστο δίλλημα.

Τι θα κάνει όταν επιστρέψει ο Φέγκρους, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του; Ποιον θα επιλέξει; Πάντως ο Φώτης Κηπουρός μπορεί να ελπίζει ότι φέτος θα πάρει τα γάντια του βασικού σπίτι του.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x