Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα

Την δεύτερη νίκη του και παράλληλα το αήττητο θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη η Κέρκυρα ψάχνει το «γιατρικό», καθώς το κακό ξεκίνημα (τρεις ήττες, μια ισοπαλία) έχει προκαλέσει τριγμούς με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να παραιτείται τη διοίκηση όμως των «Φαιάκων» να συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη.

Την δεύτερη νίκη του και παράλληλα το αήττητο θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, η Κέρκυρα ψάχνει το «γιατρικό», καθώς το κακό ξεκίνημα (τρεις ήττες, μια ισοπαλία) έχει προκαλέσει τριγμούς με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να παραιτείται, τη διοίκηση όμως των «Φαιάκων» να συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη.

ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σε μια χορταστική αναμέτρηση. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε μια πικρία, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να φύγει με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα.

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι ακόμα ένα από αυτά που χαρακτηρίζονται εξάποντα, αφού η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έχει ίδιους στόχους και σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΣ θα ξεφύγει επτά βαθμούς.

Η αναμέτρηση με την Κέρκυρα έχει αρκετές δυσκολίες και κανείς δεν ξεγελιέται από το μέτριο ξεκίνημα των φιλοξενούμενων.

Ο Στεφάν Ντεμόλ ζήτησε σοβαρότητα και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο. Σε ότι αφορά τον τομέα των τραυματιών, απόντες θα είναι οι Φέγκρους που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Βάντερσον που αντιμετώπισε πρόβλημα με μια λοίμωξη στο μάτι και για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής.

Το 4-3-3 φαίνεται πως θα επιλέξει για ακόμα μια αναμέτρηση ο Στεφάν Ντεμόλ. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κηπουρός.

Την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Λίλα. Στο κέντρο φαίνεται πως θα προτιμηθούν οι Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος και ίσως επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Κεϊτά. Την επιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Ντε Βινσέντι, Γεωργίου και Μπακγιόκο.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Κηπουρό, Ταμπάση, Ντάσιο, Πάντο, Κώτσιο, Μπουζίντ, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά, Ανδράλα, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλο, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ζαϊρί, Ντε Βινσέντι, Κυριάκος, Τζάνη, Κουέβας και Μπακαγιόκο.

Κέρκυρα:

Είναι πολύ νωρίς για να χαρακτηριστεί ένα παιχνίδι τελικός, όμως στην Κέρκυρα, γνωρίζουν ότι μόνο αν αντιμετωπίσουν με αυτό τον τρόπο τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» θα μπορέσουν να πάρουν κάτι καλό. Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τον Πανιώνιο (3-0) είχε παράπλευρες απώλειες.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης, όμως η παραίτηση του δεν έγινε δεκτή. Η διοίκηση φαίνεται να τον στηρίζει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα αυτή η εμπιστοσύνη δεν θα χαθεί. Άλλωστε υπάρχουν ήδη ψίθυροι πως η διάδοχη κατάσταση προετοιμάζεται, με τα ονόματα τουλάχιστον δύο Ελλήνων προπονητών να ακούγονται έντονα.

Η κακή αγωνιστική εικόνα μέχρι στιγμής αναγκάζει τον Μπάντοβιτς να προχωρήσει σε αλλαγές, ώστε να φτάσει σε ένα πιο λειτουργικό σχήμα που θα φέρει και το θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Φλαβίνιο, Μίχος και ο Μπουκουβάλας που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς και οι Γραμμόζης, Χάμπερ, Βιόπουλος και Ζιάμπαρης.

Η ομάδα της Κέρκυρας θα παραταχθεί με τους Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Κοντοδήμο, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Λόβιν, Όσμαν, Λαμπρόπουλο, Καλαντζή, Ιωάννου, Μαζνόφ, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις από τον Μαυροβούνιο τεχνικό με στόχο να αιφνιδιάσει την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή της Κέρκυρας αποτελείται από τους : Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλο, Γκουστάβο, Κοντοδήμο, Βέντσελ, Βενέτη, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Χαμπλ, Λόβιν, Όσμαν, Λαμπρόπουλο, Μαζνόφ, Καλαντζή, Γιάντση, Ιωάννου, Μετίν, Μπάρκογλου, Αγρίτη.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x