Stoiximan Super League

Σοου-μπίνιο!

Αναμφίβολα, από τη μάχη της Κρήτης, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, ξεχώρισαν οι δύο προπονητές, Νίκος Αναστόπουλος και -ο συνονόματός του- Καραγεωργίου. Αμφότεροι, έπαιξαν εξαιρετικό… σκάκι στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ». Ωστόσο, τη διαφορά στο… γρασίδι την έκανε ο Σουμπίνιο, που είχε τρελά κέφια, οδηγώντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους νίκη! Το sport-fm.gr χρίζει τον Βραζιλιάνο MVP του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

Αναμφίβολα, από τη μάχη της Κρήτης, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, ξεχώρισαν οι δύο προπονητές, Νίκος Αναστόπουλος και -ο συνονόματός του- Καραγεωργίου.

Αμφότεροι, έπαιξαν εξαιρετικό… σκάκι στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ».

Ωστόσο, τη διαφορά στο… γρασίδι την έκανε ο Σουμπίνιο, που είχε τρελά κέφια, οδηγώντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους νίκη -από τότε που επέστρεψαν- στη Super League.

Το sport-fm.gr χρίζει τον Βραζιλιάνο MVP του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής!

Ο 25χρονος, εκτός από την κεφαλιά-πάσα στον Σίσιτς στο 30', που πέτυχε το γκολ που έκρινε, τελικά, την αναμέτρηση, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Πίρσον, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο!

Ο «κεραυνός» του στο 19' απομακρύνθηκε με υπερένταση από τον Γερμανό γκολκίπερ, ενώ ένας… ίδιος στο 61' πέρασε, μόλις, άουτ.

Γενικά, από τα πόδια του -δανεικού από τον Ολυμπιακό- μεσοεπιθετικού δημιουργήθηκαν όλες, σχεδόν, οι φάσεις του ΟΦΗ!

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x