Stoiximan Super League

«Γι’ αυτό ήρθα στον Ατρόμητο»

Ικανοποιημένος από την πορεία του Ατρομήτου στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο Κώστας Γιαννούλης. Ο αριστερός μπακ των «κυανόλευκων» μίλησε στο www.sport-fm.gr μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλίκό, τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του έχουν στο μυαλό τους την υπέρβαση, ενώ χαρακτήρισε «χαρισματικό επιθετικό» τον Κώστα Μήτρογλου.

Ικανοποιημένος από την πορεία του Ατρομήτου στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο αριστερός μπακ των «κυανόλευκων» μίλησε στοwww.sport-fm.gr μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλίκό, τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του έχουν στο μυαλό τους την υπέρβαση, ενώ χαρακτήρισε «χαρισματικό επιθετικό» τον Κώστα Μήτρογλου.

«Πίστευα πάρα πολύ στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξα να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά στην προετοιμασία και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός των Περιστεριωτών και στη συνέχεια, αναφερόμενος στους στόχους του Ατρόμητου, πρόσθεσε:

«Σίγουρα, νιώθουμε ικανοί για να κάνουμε την υπέρβαση, όμως αυτό που κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε αγώνα έχουμε στο μυαλό μας τους τρεις βαθμούς της νίκης… Όσο πιο ψηλά φτάσουμε, τόσο το καλύτερο»

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, το οποίο ήταν και το καλύτερό του από τότε που φόρεσε την φανέλα του Ατρόμητου, είπε:

«Σήμερα, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές και πήραμε τη νίκη», και καταλήγοντας μίλησε για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

«Ο Μήτρογλου είναι χαρισματικός παίκτης, ο οποίος έχει έφεση στο σκοράρισμα. Μας βοήθησε πάρα πολύ σήμερα και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια…».

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x