Stoiximan Super League

Διπλό και… έχει ο Θεός!

Πρώτα η επιβίωση κι έπειτα ο «πατήρ»! Την ώρα που το διπλό επί του Πανιωνίου μοιάζει ότι θα… περιπλέξει (κι άλλο) τη σχεδιαζόμενη αντικατάσταση του Χιμένεθ από τον Κωστένογλου, η ΑΕΚ μοιάζει να το ‘χει τεράστια ανάγκη για να διατηρήσει ζωντανή την «ημιθανή» ψυχολογία της. Δείτε την (τελευταία, όπως θα ήθελαν στην ΠΑΕ) αποστολή που επέλεξε ο Ανδαλουσιανός για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης.

Πρώτα η επιβίωση κι έπειτα ο «πατήρ»!

Την ώρα που το διπλό επί του Πανιωνίου μοιάζει ότι θα… περιπλέξει (κι άλλο) τη σχεδιαζόμενη αντικατάσταση του Χιμένεθ από τον Κωστένογλου, η ΑΕΚ μοιάζει να το ‘χει τεράστια ανάγκη για να διατηρήσει ζωντανή την «ημιθανή» ψυχολογία της.

Με τον Νίκο Κωστένογλου «stand by» για ν’ αναλάβει από Δευτέρα και τις απορίες για το πώς θα γίνει αυτό (απ’ τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια το ποσό της αποζημίωσης του Χιμένεθ) να παραμένουν, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Μπορεί, λοιπόν, η νίκη σ’ αυτό, μετά τους χειρισμούς της διοίκησης στο θέμα του προπονητή (και χωρίς φυσικά ν’ αφήνεται το παραμικρό υπονοούμενο) να μην… ευνοεί ιδιαίτερα την προσπάθεια ν’ αποχωρήσει με «πετσοκομμένες» απαιτήσεις, ωστόσο ο ίδιος ο Χιμένεθ -σύμφωνα και με τις τελευταίες δηλώσεις του- εξακολουθεί να το βλέπει ως ευκαιρία ανάκαμψης της ομάδας.

Όπως και να ‘χει, αυτή θα επιδιωχθεί από την ΑΕΚ με σημαντικές απουσίες -αλλά και σημαντικές επιστροφές στη Νέα Σμύρνη. Στις πρώτες φυσικά κυριαρχεί εκείνη του Δέλλα (ξεκίνησε φυσιοθεραπεία, έπειτα απ’ τη θλάση που διαπιστώθηκε ότι υπέστη με τη Στουρμ), ενώ στις επίσης γνωστές των Γεωργέα, Καφέ και Κωνσταντόπουλου προστέθηκε το Σάββατο εκείνη του Κλωναρίδη (ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποκλείστηκε).

Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ (δίνοντάς του την επιλογή να ξεκουράσει κάπως τον καταπονημένο Βάργκας) επιστρέφει ο Σάββας Γκέντσογλου -όπως και οι Μάκος και Μανωλάς, που ήταν τιμωρημένοι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης.

Παρόλο, λοιπόν, που δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για τα πλάνα του Ανδαλουσιανού, η επιλογή των δύο τελευταίων ως βασικών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Το ίδιο δεδομένη, δε, πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Καράμπελα (αντί του Λαγού) στην ενδεκάδα, όπως και η παραμονή του Κοντοέ σ’ αυτή στο πρώτο του παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος.

Αναλυτικά στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Μάκος, Κοντοές, Μανωλάς, Λαγός, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Βάργκας, Μπουγαΐδης, Μπέλεκ, Γκούντγιονσεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x