Stoiximan Super League

Ζέκα: «Είμαι χαρούμενος εδώ»

Ευχαριστημένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την έως τώρα διαμονή του στην Ελλάδα δήλωσε ο Ζέκα, μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα». Ο 23χρονος μέσος των «πράσινων», αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του «τριφυλλιού» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στον Ολυμπιακό, στους συμπατριώτες του Φερνάντο Σάντος και Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ αποκάλυψε και πως αντέδρασε το 2004 όταν η Πορτογάλοι ηττήθηκαν στον τελικό του Euro από την Ελλάδα.

Ευχαριστημένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και την έως τώρα διαμονή του στην Ελλάδα δήλωσε ο Ζέκα, μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα».

Ο 23χρονος μέσος των «πράσινων», αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του «τριφυλλιού» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στον Ολυμπιακό, στους συμπατριώτες του Φερνάντο Σάντος και Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ αποκάλυψε το πως αντέδρασε το 2004 όταν η Πορτογάλοι ηττήθηκαν στον τελικό του Euro από την Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζέκα:


Για την προσαρμογή του στην Ελλάδα

«Έχω εγκλιματιστεί. Η Super League είναι μια δυνατή διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν κάποιες πολύ καλές ομάδες πέραν των 'μεγάλων', όπως ο Ατρόμητος που αντιμετωπίσαμε. Μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενος εδώ».

Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη

«Ήταν κάτι πολύ δύσκολο ο αποκλεισμός μας από την Ευρώπη, στενοχωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ. Ωστόσο είναι κάτι που έχει περάσει και πρέπει να σκεφτούμε τι έχουμε μπροστά μας, δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για τον Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, αρκετά υπολογίσιμος καθώς έχει κερδίσει πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ξεχωρίζω από τους παίκτες τον Μιραλάς και τον Ιμπαγάσα. Όμως είμαστε κι εμείς μεγάλη ομάδα και το πρωτάθλημα θα έχει οπωσδήποτε ενδιαφέρον».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται

«Μ' αρέσει να παίζω στο κέντρο ή δεξιά. Πάντα τρέχω, προσπαθώ να βοηθήσω και ακολουθώ ό,τι μου πει ο προπονητής. Μαθαίνω πολλά δίπλα στον κύριο Φερέιρα».

Για τους συμπατριώτες του, Φερνάντο Σάντος και Αντελίνο Βιεϊρίνια

«Είμαι λίγο καιρό εδώ αλλά γνωρίζω ότι ο κύριος Σάντος είναι ένας προπονητής που έχει καταφέρει πολλά στην καριέρα του, και τώρα οδηγεί την Εθνική Ελλάδας στο EURO του 2012. Όσο για τον Βιεϊρίνια είναι φανταστικός παίκτης, τον ξέρω από την Πορτογαλία και μόνο καλά λόγια έχω να πω γι' αυτόν».

Για την ήττα της Πορτογαλίας από την Ελλάδα στον τελικό του EURO 2004

«Όταν χάσαμε από την Ελλάδα οι στιγμές ήταν πολύ δύσκολες, προσωπικά έκλαψα για την ήττα. Ωστόσο είναι προνόμιο να αγωνίζομαι δίπλα σε παίκτες που ήταν τότε πρωταθλητές Ευρώπης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x