Stoiximan Super League

Παίρνει και τον Κατσικά!

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Γιώργου Κατσικά, ο οποίος αποτελεί τον επόμενο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν σήμερα το πρωί και όλα δείχνουν ότι ο 21χρονος αμυντικός θα γίνει παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά».

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Γιώργου Κατσικά, ο οποίος αποτελεί τον επόμενο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν σήμερα το πρωί και όλα δείχνουν ότι ο 21χρονος αμυντικός θα γίνει παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς ενισχύουν την ομάδα με ακόμη ένα ελληνόπουλο μετά την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου, ο οποίος είναι βασικός στην εθνική Ελπίδων του Γιώργου Γεωργιάδη. Έτσι, κινήθηκαν και για τον Κατσικά αφού οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» έχουν εξαιρετική άποψη για την αξία του.

Η πρώτη - τηλεφωνική - επαφή με την πλευρά του Κατσικά είχε γίνει πριν ο ΠΑΟΚ ταξιδέψει στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε νέα - τηλεφωνική - επικοινωνία της διοίκηση με τον ατζέντη του νεαρού παίκτη, Πασχάλη Παπαδόπουλο, και σήμερα θα συναντηθούν - με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν - για να δώσουν τα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, έχοντας παίξει σε 15 ματς (1123 λεπτά συμμετοχής) την περσινή σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Τα πλάνα του Μπόλονι

Στη σημερινή-τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσουν οι σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ που θα παρατάξει στο αυριανό (20:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κοντρέρας (έχει υποστεί θλάση ψηλά στη λαγονοκνημιαία ταινία) και τον Αρίας (κάκωση κνήμης και περόνης), οι οποίοι «κληρονόμησαν» προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν στο Καζάν και θα απουσιάσουν αρκετές μέρες από τις προπονήσεις της ομάδας.

Το κενό του Χιλιανού αμυντικού αναμένεται να καλύψει ο Τσιρίλο, ενώ στη θέση του Κολομβιανού χαφ θα αγωνιστεί ο Λαζάρ (δίπλα στον Γκαρσία που επιστρέφει). Πάντως, οι τραυματισμοί των δύο ποδοσφαιριστών δεν επηρέασαν το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι καλά, προπονήθηκε χθες το απόγευμα χωρίς άλλα προβλήματα και όσον αφορά το Καραϊσκάκη, εκεί θα επιστρέψουν και οι Γκαρσία, Σαλπιγγίδης.

Διοικητικές εξελίξεις…

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον όλων θα επικεντρωθεί στις διοικητικές εξελίξεις. Αρχικά αναμένεται να ανακοινωθεί το πόρισμα της επιτροπής διαφάνειας του Α.Σ. Ενα πόρισμα για τις τρεις πρώτες χρήσεις της διοίκησης Ζαγοράκη.

Αφού αναλυθούν όλα τα δεδομένα, θα γίνουν και οι ανακοινώσεις του νέου διοικητικού σχήματος. Από την πλευρά τους, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Θανάσης Κατσαρής έχουν κάνει πολλές συζητήσεις και έχουν καταλήξει σε αποφάσεις που θα ανακοινωθούν αρκετά σύντομα. Οι αλλαγές, πάντως, θεωρούνται σίγουρες, όπως και οι αποχωρήσεις παραγόντων που τώρα βρίσκονται στο σχήμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x