Stoiximan Super League

«Ο Βγενόπουλος είναι o υπεύθυνος»

Ο ένας μέτοχος φωτογραφίζει τον άλλο, στο ποιος τελικά θα είναι υπεύθυνος εάν ο Παναθηναϊκός καταλήξει στο πρωτοδικείο. Μετά την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου που κατηγορεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πως με την συμπεριφορά του οδηγεί την ομάδα εκεί, ήρθε η απάντηση από το περιβάλλον του Τζίγκερ. «Δεν συμμετέχει στις διαδικασίες για να επιταχυνθεί και διευκολυνθεί η διαδικασία. Από εδώ και πέρα, την ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος για ότι γίνει», διέρρεε από τους συνεργάτες του μεγαλομετόχου.

Ο ένας μέτοχος φωτογραφίζει τον άλλο, στο ποιος τελικά θα είναι υπεύθυνος εάν ο Παναθηναϊκός καταλήξει στο πρωτοδικείο.

Μετά την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου που κατηγορεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πως με την συμπεριφορά του οδηγεί την ομάδα εκεί, ήρθε η απάντηση από το περιβάλλον του Τζίγκερ.

«Δεν συμμετέχει στις διαδικασίες για να επιταχυνθεί και διευκολυνθεί η διαδικασία.

Από εδώ και πέρα, την ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος για ότι γίνει», διέρρεε από τους συνεργάτες του μεγαλομετόχου.

Κι αυτό, επειδή, όντως ο Γιάννης Βαρδινογιάννη έχει πει εδώ και καιρό πως δεν ασχολείται με τα κοινά της ομάδας και δεν θα συμμετείχε καθόλου στις διαδικασίες για να επισπευστεί το θέμα και να προχωρήσει και πιο γρήγορα αλλά και πιο… αναίμακτα. «Ο Τζίγκερ προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να διευκολύνει τις διαδικασίες, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην συγκρότηση νέου Δ.Σ. και στις αποφάσεις, κάτι που κανείς δεν το θέλει», ήταν αυτό που ακούγονταν από το περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Από εδώ και πέρα, την αποκλειστική ευθύνη την έχει ο Βγενόπουλος. Αυτός θα οδηγήσει στο Πρωτοδικείο τον Παναθηναϊκό» ήταν η συνέχεια των όσων υποστηρίζουν οι συνεργάτες του Τζίγκερ, μια και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε… πέρα για να αναλάβει ο Mr MIG και να μην οδηγηθεί η ομάδα στο πρωτοδικείο.

Για αυτόν τον λόγο επίσης, το δικηγορικό γραφείο είναι οι ανενεργές μετοχές του Τζίγκερ, μετά από εντολή του ίδιου, έστειλε επιστολή προς τον Δημήτρη Γόντικα για να ενημερώσει τους μετόχους, πως όποιος θέλει, μπορεί να ψηφίσει για αυτόν με μετοχές ανάλογες με το ποσοστό του.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x