Stoiximan Super League

Preview: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο (16:00 Novasports 2/NovaΣΠΟΡ FM 64,6) με τον Οράσιο Γκονσάλβες να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Αρκάδων. Από την άλλη πλευρά οι αήττητοι, στο φετινό πρωτάθλημα, "κυανόλευκοι" ταξιδεύουν στην Τρίπολη με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές ψάχνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο (16:00 Novasports 2/NovaΣΠΟΡ FM 64,6) με τον Οράσιο Γκονσάλβες να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Αρκάδων. Από την άλλη πλευρά οι αήττητοι, στο φετινό πρωτάθλημα, "κυανόλευκοι" ταξιδεύουν στην Τρίπολη με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο, προσπαθώντας να κάνει αυτό που είναι το ζητούμενο. Να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Οι Αρκάδες έχουν πλέον στον πάγκο τους τον Οράσιο Γκονσάλβες, αφού ο Όσκαρ Φερνάντεθ, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποτέλεσε παρελθόν.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στην ομάδα Νέων, καλείται να φέρει το πρώτο τρίποντο, παιχνίδι στο οποίο μπορεί και να κερδίσει την ευκαιρία να παραμείνει στον πάγκο.

Ο Γκονσάλβες δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στη διάταξη της ομάδας. Ο Χακόμπο θα μείνει κάτω από τα δοκάρια, ο Αργυρόπουλος θα είναι δεξιά, ο Φορμίκα αριστερά και οι Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο και Λαδάκης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ και από εκεί και πέρα θα υπάρχουν οι Τσαμπούρης, Έγκον, Χούλι και ο Περόνε. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει κάποια έκπληξη και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Ράγιος ή ο Μπακασέτας.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους παίκτες: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Λαδάκης, Κερ, Ουσέρο, Ράγιος, Ροτζέριο, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε, Έγκον, Μπακασέτας.

Ατρόμητος:

Έναν παθολόγο ρε παιδιά!

Μετά τον Σφακιανάκη που ταλαιπωρείτο από ίωση την προηγούμενη εβδομάδα, πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, άλλοι δύο παίκτες έπεσαν θύματα γρίπης και δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Γιώργο Δώνη.

Ο λόγος για τον Γιαννούλη και τον Πίτου Γκαρσία, οι οποίοι μαζί με τον Τόμας (λουμπάγκο) θα απουσιάσουν από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Σίγουρα, πρόκειται, για τρεις απουσίες, οι οποίες είναι σημαντικές.

Ο Γκαρσία, μπορεί στο ματς με τους «πράσινους» να μην τα πήγε τόσο καλά, στις πρώτες δύο αγωνιστικές όμως έδειξε ότι θα αποτελέσει έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της φετινής σεζόν.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Γιώργος Δώνης πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Σκόνδρα, ενώ στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ζουέλα και Φυτανίδης.

Στον άξονα υπάρχει ένα θέμα, καθώς μένει να δούμε από ποιόν θα αντικατασταθεί ο Πίτου Γκαρσία, από τη στιγμή κιόλας που η συμμετοχή του Δημούτσου είναι αμφίβολη. Οι υπόλοιποι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη μεσαία γραμμή, είναι οι Μπάλλας, Μακρής και Σφακιανάκης.

Ο Τάτος θα αγωνιστεί σίγουρα, ενώ στην επίθεση αριστερά θα παίξει ο Επστάιν, δεξιά ο Καραγκούνης και στην επίθεση ο Μήτρογλου.

Το καλό για τους Περιστεριώτες, σε αυτή τη συγκυρία είναι ότι η ψυχολογία τους είναι σε καλό επίπεδο. Η συγκομιδή των πέντε βαθμών μπορεί να μην ικανοποιεί πλήρως τους πάντες στο Περιστέρι, ωστόσο, αν η ομάδα βρει σταθερότητα και συνεχίσει κατά αυτό τον τρόπο, τότε δεν θα έχει να φοβάται τίποτα.

Το παιχνίδι πάντως με τον Αστέρα κρύβει παγίδες και καλό θα ήταν οι «κυανόλευκοι» να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Αθανασίου, Ζουέλα, Φυτανίδης, Νάστος, Μπάλλας, Μακρής, Τάτος, Δημούτσος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Επστάιν, Καραγκούνης, Μπέλιτς, Καραμάνος, Μήτρογλου, Αναστασάκος.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου, Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x