Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Παρασκευαΐδη

Χωρίς τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προβληματίζεται έντονα, γιατί εκτός από τον 28χρονο αμυντικό μέσο, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα. Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε θα δείξει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Χωρίς τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προβληματίζεται έντονα, γιατί εκτός από τον 28χρονο αμυντικό μέσο, πρόβλημα προέκυψε και με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Ο τελευταίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε θα δείξει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής των Φαιάκων είδε τους ποδοσφαιριστές του να επιδίδονται σε ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ η προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x