Stoiximan Super League

Κρέσιτς: «Δεν πιανόταν του Εστογιανόφ»

Αρκετή δουλειά είχε ο Ντάριο Κρέσιτς σήμερα το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο έστω κι αν δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το άπιαστο σουτ του Εστογιανόφ, συνέβαλε στο να παραμείνει το υπέρ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, καθώς στο φινάλε αντέδρασε εξαιρετικά στο πλασέ του Κουμορτζί μέσα από την περιοχή.

Αρκετή δουλειά είχε ο Ντάριο Κρέσιτς σήμερα το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο έστω κι αν δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το άπιαστο σουτ του Εστογιανόφ, συνέβαλε στο να παραμείνει το 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, καθώς στο φινάλε αντέδρασε εξαιρετικά στο πλασέ του Κουμορτζί μέσα από την περιοχή.

«Γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πάντως μπήκαμε καλά, αφού ανοίξαμε το σκορ. Μετά την ισοφάριση βέβαια ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοσή του. Στο ημίχρονο καθάρισε το μυαλό μας και στο δεύτερο μέρος ήταν σαν να κάναμε ένα νέο ξεκίνημα και νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά», σχολίασε αρχικά ενώ δεν δίστασε να αποδώσει τα εύσημα στον σκόρερ των «κυανέρυθρων», Φαμπιάν Εστογιανόφ: «Κατάλαβα ότι ήθελε να σουτάρει, αλλά δεν πιανόταν αυτό το σουτ. Η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση στον αέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x